Luštica obezbijedila sprave za vježbanje u Radovićima - Volim Podgoricu

Luštica obezbijedila sprave za vježbanje u Radovićima

Sredstvima u iznosu od 7735 eura kompanija Luštica Development AD Tivat obezbijedila je sprave za vježbanje na otvorenom koje će biti instalirane na vježbalištu u blizini Osnovne škole “Branko Brinić” u Radovićima. Donacija je obezbijeđena iz budžeta prošlogodišnjeg Protokola o sponzorstvima.

“U našoj mjesnoj zajednici ovom donacijom je obezbijeđen novi sadržaj kada su u pitanju javne površine namijenjene mladima među kojima već nekoliko godina postoji interesovanje za vježbanjem na otvorenom. Taj prostor, u neposrednoj blizini budućeg multifunkcionalnog terena za male sportove, se privodi namjeni i to će biti jedna od uređenijih javnih površina u Radovićima, rekao je Ivan Starčević, predsjednik MZ Krtoli.

Donacija se odnosila na nabavku različitih sprava, poput razboja, sprava za propadanje, klupa za trbušnjake, nordijsko skijanje, nekoliko vrsta vratila i slično. Teretana na otvorenom bi trebalo da bude u upotrebi od polovine maja.

“Podrška je realizovana iz sredstava obezbijeđenih prošlogodišnjim Protokolom o sponzorstvima koje kompanija svake godine potpisuje sa Opštinom Tivat. Aktivan i zdrav život, kao i život na otvorenom su u srži filozofije na kojoj razvijamo Luštica Bay projekat, i to je pristup koji želimo da vidimo i u našem okruženju”, saopštio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

U prošloj godini, u različite projekte na teritoriji Mjesne zajednice Krtoli Luštica Development je uložila 50,519.28 eura. Protokolom koji je ove godine potpisan sa Opštinom Tivat, predviđeno je da 40 hiljada eura bude opredijeljeno za projekte u Krtolima.

Luštica Bay je jedinstven grad na crnogorskom primorju koji gradi kompanija Luštica Development nadomak Tivta, na poluostrvu Luštica koje je poznato kao jedna od najljepših prirodnih destinacija na crnogorskom primorju. Na površini od 690 hektara biće izgrađeno sedam hotela, dvije marine, golf teren, stanovi, vile, gradske kuće, komercijalni i javni sadržaji, ali i poljoprivredna dobra, sportski tereni, staze za šetanje i biciklizam, i prostranstva netaknute prirode.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com