Rajo Božović lovio ribu strujom na Skadarskom jezeru? - Volim Podgoricu

Rajo Božović lovio ribu strujom na Skadarskom jezeru?

Nekadašnji predsjednik Fudbalskog kluba Zeta i fudbalski menadžer Radojica Rajo Božović odgovaraće zbog navodnog krivolova na Skadarskom jezeru.

To je “Vijestima” nezvanično rečeno iz vrha Uprave policije.

Sagovornik “Vijesti” kazao je da su Božovića i još nekoliko osoba pripadnici Plovne jedinice policije prošle sedmice zatekli u krivolovu.

Božović je to negirao, tvrdeći da nije krivolovac i da nije  bio na jezeru.

Izvor iz policije, međutim, tvrdi da su pripadnici Plovne jedinice, nakon dojave uhvatili Božovića na djelu.

“Božović i još nekoliko osoba uhvaćeni su tog dana u nezakonitom lovu ribe. Protiv svih su podnijete prijave. Što se tiče Božovića, prijava će biti proslijeđena tužiocu, koji će se izjasniti da li u njegovim radnjama ima elemenata bića krivičnog djela ili je u pitanju prekršaj”, rekao je isti sagovornik.

Navodno, policajci su Božovića uhvatili da lovi ribu strujom.

Fudbalski menadžer tvrdio je juče da ne zna za taj događaj i da to nikada ne bi uradio.

“Ne bih lovio ribu strujom da mi date čitavu Podgoricu. Ne znam o čemu pričate, jer nisam ni bio na Skadarskom jezeru i ni sa kim od njih nisam imao kontakt – sa Graničnom policijom, Plovnom jedinicom, ni lovočuvarima”, kazao je Božović.

Božović je i ranije punio novinske stupce rezervisane za crnu hroniku.

U avgustu 2006. privođen je jer je na parkingu ispred stadiona “Mladosti” napao Momira – Moma Prelevića, nekadašnjeg  trenera mlađih kategorija Budućnosti.

Početkom septembra iste godine zaključao je kapije stadiona na Trešnjici ne dozvoljavajući fudbalerima Budućnosti da odigraju meč sa Zetom.

U martu 2015. godine u Podgorici navodno je ošamario bivšeg gradonačelnika glavnog grada i ambasadora Crne Gore u Sloveniji Miomira Mugošu.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com