TRAGEDIJA: Maloljetnik (14) se popeo na vagon da se fotografiše pa poginuo - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA: Maloljetnik (14) se popeo na vagon da se fotografiše pa poginuo

Petnaestogodišni dječak, koji se 7. aprila popeo na vagon cisternu da se slika, nakon čega je doživio jak strujni udar, preminuo je juče u Ugentnom centru u Skoplju, saopštio je MUP.

Druga dvojica maloljetnika, koji su se nedjelju dana kasnije na istom mjestu popeli na vagone da se slikaju, imali su malo više sreće, mada su i oni bili teško povrijeđeni od strujnog udara.

Maloljetni 15-godišnji dječak iz Skoplja je htio da se napravi važan pred svojom dvije godine mlađom drugaricom. Oni su, kako je saopštila policija, 7. aprila oko 19 časova došli u depo Makedonskih željezica. Dječak se tu popeo na vagon-cisternu u želji da ga njegova 13-godišnja drugarica fotografiše. Dječak se previše približio električnom kablu koji je bio pod visokim naponom, pa je doživio jak strujni udar.

Zaposleni u depou odmah su pozvali Hitnu pomoć koja je dječaka odnela u Urgentni centar, gdje je zbog teških povreda i opekotina po tijelu, mališan juče preminuo.

Gotovo na identičan način i na istom mjestu, u depou Makedonske željeznice, struja je spržila još dvojicu maloljetnika koji su htjeli da se slikaju na vagonu. Nesreća se, kako je saopštio MUP, dogodila u petak 14. aprila. Prvi slučaj se desio u 15.50 časova. Struja je tada udarila 14-godišnjeg dječaka, a nekoliko sati kasnije, u 19.05 časova, struja visokog napona je udarila petnaestogodišnjaka.

Obojica su sa teškim povredama bili prenijeti u Urgentni centar, gde su zadržani na liječenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com