Laušević piše treću knjigu - Volim Podgoricu

Laušević piše treću knjigu

Iako je prije samo nedjelju dana boravio u Beogradu zbog snimanja serije “Senke nad Balkanom”, popularni glumac Žarko Laušević se već vratio u Njujork kako bi se u potpunosti posvetio pisanju trećeg dijela autobiografije, saznaje Blic.

“Lauš je nedavno počeo da radi na nastavku svoje autobiografije i sada je već izvjesno da će poslije knjiga “Godina prođe, dan nikad“ i “Žarko Laušević – druga knjiga” biti i trećeg nastavka. Ono što još uvijek nije sigurno, to je kada će ona biti gotova jer mu to nije jedina obaveza, a pisanje knjige zahtijeva potpunu posvećenost i koncentraciju”, otkriva za Blic izvor blizak glumcu.

Pretpostavka je da će u trećoj knjizi Laušević pisati o svom životu u Americi.

Iako Laušević i još nije završio sa obavezama oko uloge princa Đorđa Karađorđevića, koju igra u pomenutoj seriji Dragana Bjelogrlića on je ipak odlučio da ode za Ameriku, a već za mjesec i po dana vratiće se u Srbiju da snimi scene koje su ostale.

“Njegove scene koje su ostale da se snime radiće se u junu, tako da će on tad opet doći u Beograd. Do tada je riješio da sve svoje vreme posveti pisanju nastavka autobiografije. Treći nastavak može poprilično da iznenadi sve one koji su čitali njegove prve dvije knjige. Jednostavno, kod njega uvijek postoji nešto novo i nedorečeno”, kaže izvor Blica.

Laušević je u prvom dijelu svoje autobiografije opisao svoj život prije i poslije tragedije 1993. godine, kada je nakon svađe u kafani u Podgorici ubio dvije i ranio jednu osobu, zbog čega je osuđen na 13 godina robije.

Drugi dio bavi se njegovim životom nakon presude i četiri i po godine provedene u zatvoru.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com