STRAVIČNI DETALJI SAMOUBISTVA MAJKE: Ubila se jer joj je bivši muž uzeo djecu?! - Volim Podgoricu

STRAVIČNI DETALJI SAMOUBISTVA MAJKE: Ubila se jer joj je bivši muž uzeo djecu?!

Čekala je posle suda končanu odluku o starateljstvu nad djecom. Pretpostavljamo da je konačna odluka suda da djeca pripadnu ocu bila okidač da izvrši samoubistvo kažu meštani paraćinskog naselja Dankovo…

Marija Paunović (31) iz Paraćina skočila je u smrt sa sedmog sprata zgrade u tom gradu a najvjerovatniji motiv je sudska presuda prema kojoj su posle razvoda, maloljetna djeca pripala bivšem suprugu. Samoubistvo se dogodilo u večernjim satima u subotu, a tome je prethodio traumatičan razvod, što se vidi i po porukama koje je ona ostavljala na društvenim mrežama

– Da li sam ja kriva za to, kad sam molila, preklinjala. Ne želim da idem bez djece, a ipak bila vučena po cijeloj kući snažnim rukama koje su me izbacivale. To je boljelo i fizički i psihički… Da li sam ja kriva za to što me je posle bilo strah da bilo šta kažem. Da li sam kriva za to što sam imala strah i od male svađice, koja bi završila prijetnjom, izlazi napolje, da li sam kriva za snažne ruke koje su napravile modrice na mojim rukama… Da li može tako da se živi normalno bez straha. Da li sam ja kriva što sam izabrala da ne želim više tako ? Da li je pravedno da djeca sada nisu pored mene – pisala je ona posle sudske presude prema kojoj su deca pripala bivšem suprugu.

Marija je skočila sa zgrade koju čisti. Bila je angažovana u agenciji za čišćenje pa je bila poznata stanarima.

– Nije me sramota što će mi ruke biti prljave od rada. Na taj način ću stvoriti uslove za svoju djecu, časno i pošteno, boriću se i dalje – pisala je Marija ispod fotografija sa svojom djecom.

Foto: Facebook/Maria Paunovic

Foto: Facebook/Maria Paunovic

Ona se posle razvoda preselila kod roditelja u selo Tekija. Kod bivšeg supruga ostalo je da živi njihovo dvoje djece – sin (12) i ćerka (8). Odvajanje od njih joj je veoma teško palo.

– Djevojčica je doskora igrala folklor u Dankovu. Čuli smo da majka ima neke psihičke probleme, ali sa nama u društvu je bila povučena, pričala je kada je nešto pitamo. Ranije je imala česte probleme sa suprugom, odnosno svađe i rasprave, zato se i razvela. Čekala je posle suda končanu odluku o starateljstvu nad djecom. Pretpostavljamo da je konačna odluka suda da djeca pripadnu ocu bila okidač da izvrši samoubistvo. Niko nije mogao da nasluti da će ona tako nešto da uradi, jer je bila uporna u tome da uzme djecu kod sebe. Za vrijeme razvoda djeca su bila kod oca – kažu mještani paraćinskog naselja Dankovo za Alo.

Marijin bivši suprug, prema riječima komšija, je strog čovek koji ju je maltretirao. On je posle razvoda premjestio ćerku u drugo folklorno društvo u Paraćinu iz samo njemu poznatog razloga.

(Telegraf/Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com