Interpol: Lažne dojave možda zbog NATO-a - Volim Podgoricu

Interpol: Lažne dojave možda zbog NATO-a

Pozivi o lažnim dojavama o postavljenim bombama u Podgorici upućeni su iz Srbije i Bosne i Hercegovine, sa pripejd brojeva koji su iskorišćeni samo za tu svrhu, saopštio je rukovodilac crnogorskog Interpola, Dejan Đurović.

On je kazao da crnogoski Interpol ne isključuje nijedan motiv o lažnim dojavama, pa ni da je razlog završnica članstva Crne Gore u NATO.

“Na osnovu dosadašnjih provjera utvrđeno je da se radi o pripejd brojevima telefona koji u bazama provajdera nemaju registrovane vlasnike. Istraga ukazuje da su ti brojevi i telefoni iskorišćeni samo za pozivanje brojeva u Crnoj Gori radi lažnog prijavljivanja o postavljenim eksplozivnim napravama”, kazao je Đurović.

2 komentara

  1. I am glad for writing to let you know of the great experience my friend’s girl went through reading the blog. She figured out several pieces, most notably how it is like to have a great helping style to get many more smoothly completely grasp several specialized issues. You really did more than visitors’ expectations. Thank you for displaying those good, dependable, explanatory and in addition cool guidance on this topic to Lizeth.

  2. I must say, as a lot as I enjoyed reading what you had to say, I couldnt help but lose interest after a while. Its as if you had a good grasp to the subject matter, but you forgot to include your readers. Perhaps you should think about this from far more than one angle. Or maybe you shouldnt generalise so considerably. Its better if you think about what others may have to say instead of just heading for a gut reaction to the subject. Think about adjusting your own thought process and giving others who may read this the benefit of the doubt.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com