Početna » NOVOSTI » CEDIS: Ugradnja brojila na sljedećim lokacijama

CEDIS: Ugradnja brojila na sljedećim lokacijama

 

 

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

 

Podgorica

 

– Zbog planiranih radova u trafostanici Blok 13 zgrada 5, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 9:00 do 15:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u Bulevaru Mitra Bakića preko puta Autobuske stanice.

 

– Zbog planiranih radova u trafostanici Bulevar Revolucije 12, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 9:30 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u Bulevaru Revolucije preko puta Pobjede.

 

Cetinje

 

– Zbog planiranih radova u 35/0,4 KV trafostanici Lastva Čevska, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 9:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Lastva Čevska.

 

Tivat

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Gradiošnica, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 11:00 do 12:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Tripovići, Češljar, Kava, Dumidran, Vrijes i Gradiošnica.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Kalimanj 1, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 15:00 do 16:00 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači sa područja Kalimanj, Marići, potrošači oko Sportske sale, Stara Račica.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Leopetane, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 12:00 do 13:00 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Seljanova, Kiparis, Donja Lastva, Plavda i Lepetane.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Mažina, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 13:00 do 14:00 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači sa područja Mažina, Seljanovo, Tomičići.

 

– Zbog planiranih radova na dalekovodu Ostrvo Cvijeća, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 11:00 do 12:00 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači sa područja Tripovići, Donji Kalimanj, Župa, Bonići, Kukuljina, Aerodrom Tivat, Kontrola Leta.

 

Bijelo Polje

 

– Zbog planiranih radova u 35/10 KV trafostanici Šćepanica, u četvrtak 20. aprila, u terminu od 12:30 do 15:45 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Ivanj, Žurena, Srđevac.

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Check Also

Oni su zanemareni, maltretirani i sami mučeni: Kako da prepoznate nasilnika još dok je dijete (DETALJNI PROFIL)

Vršnjačko nasilje postalo je svakodnevnica, a nasilnici koriste sve okrutnije načine da druge povrede fizički i ...

PODGORICA: Ljekari Kliničkog centra ODBILI DA RADE sa kolegom Nikolom Fatićem!

Kolegijum Hirurške klinike, koji čine 23 ljekara, obavijestio je juče direktoricu Kliničkog centra (KC) Zoricu Kovačević da ...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *