Nova pozvala “Preletačeviće” da vrate mandate - Volim Podgoricu

Nova pozvala “Preletačeviće” da vrate mandate

Nova srpska demokratija ocijenila je juče da iza prelazaka funkcionera i aktivista Demokratskog fronta u Demokratsku Crnu Goru stoji politička korupcija i trgovina u režiji predsjednika Demokratske Crne Gore, Alekse Bečića, piše Pobjeda.

Iz Nove su reagovali na izjavu bivšeg odbornika DF-a iz Pljevalja, Nikole Rovčanina, da će zajedno sa preko 100 aktvista i funkcionera preći u stranku Alekse Bečića.

– Pozivamo Nikolu Rovčanina, koji je napustio Novu srpsku demokratiju i DF, izdajući njen program tako što se obezbijedio i zbrinuo kod novih partnera Alekse, Moma, Dženana, Nevena i Štjefana, da vrati odbornički mandat stranci. Mladi DF-a u Pljevljima s nestrpljenjem čekaju da vide crvene kravate koje će Bečić okačiti Nikoli Rovčaninu i drugim Preletačevićima iz Pljevalja. Ocijenićemo brzinu i rad nogu dok budu raznosili čokoladice i sličice sa likom svog novog lidera po Pljevljima – navodi se u reagovanju dostavljenom Pobjedi.

U Novoj navode da očigledno nijesmo tako dobro društvo za Rovčanina poput novih drugara koji su kao i on ostaliu manjini u ranijim strankama gdje su pravili vlastite političke karijere da bi se onda okupili u novoj firmi, navodi se u reagovanju Nove.

– Tamo postoje drugi kriterijumi na osnovu kojih se napreduje u stranci. Svakako da raniji radovi Nikole Rovčanina, i to oni sa početka politič- kog angažmana kada se bio snažno „priheftao“ uz nekadašnjeg direktora, hvaleći njegove političke rezone i ljudske kvalitete mogu zna- čajno pomoći njegovom novom pozicioniranju. Što se tiče mladih Nove srpske demokratije iz Pljevalja, mi nemamo nikakve dileme da se iza ovoga transfera krije najobičnija politička korupcija i konkretna trgovina, čemu je sklon Aleksa Bečić i ostali iz Demokrata – navodi se u reagovanju Nove.

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com