PODGORICA: Koncert Aleksandre Radović 27. maja - Volim Podgoricu

PODGORICA: Koncert Aleksandre Radović 27. maja

Priznata srpska pop pjevačica Aleksandra Radović predstaviće crnogorskoj publici pjesme sa novog albuma “Carstvo” 27. maja na koncertu u Kulturno-informativnom centru “Budo Tomović”, pišu Dnevne novine.

Biće to lijepa prilika da miljenici Radović u intimnoj atmosferi KIC-a uživo čuju nove pjesme “Pamti me”, “Živeo kraj”, “Beskrajno”, “Samotnjak”, “Kocka leda”, “Dok dišem” i druge, a podgorički koncert za Radović biće šlag na torti, nakon zakazanih nastupa u beogradskom “Sava” centru 17. maja i tri dana kasnije u novosadskom “Spensu”.

Podsjetimo, pjevačica je krajem 2016. godine raskrstila sa diskografskom pauzom koja je datirala još od 2009. godine i albuma “Žar ptica”.

Radović se očigledno i te kako uželjela i ekranizacija tokom pauze, pa je tako za svih osam numera s albuma “Carstvo” objavila potpuno nove video-zapise i predstavila najambiciozniji projekat u 2017. godini kada su u pitanju srpski izvođači.

Dnevne novine

1 komentar

  1. liposuction surgery is one of the famous cosmetic treatment for beauty care. liposuction surgery are used to reduce aging, weight loss problems

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com