PODGORICA: Privedeni Zoran Terzić i Njegoš Leovac - Volim Podgoricu

PODGORICA: Privedeni Zoran Terzić i Njegoš Leovac

Zoran D. Terzić i Njegoš V. Leovac iz Pljevalja juče su privedeni u podgorički Viši sud, jer nisu došli na prethodni glavni pretres.

Oni se terete da su Vladu Aćimoviću dali 50 eura da bi 16. oktobra 2016. na parlamentarnim izborima glasao za DPS.

Predsjednica Specijalnog vijeća, sutkinja Biljana Uskoković rekla je da juče u sud nijesu pristupila dva svjedoka koja su telefonski obavijestila da zbog zatvaranja puta prema Kolašinu nijesu u mogućnosti da prisustvuju suđenju.

Sudija je dodala optuženi ne prolaze kroz kaznenu evidenciju.

Prema optužnom predlogu tužioca Miroslava Turkovića, Terzić i Leovac su 15. oktobra 2016. godine, kao članovi biračkog odbora, uticali na Aćimovića da glasa za DPS.

Piše da ga je noć uoči izbora telefonom pozvao Leovac, govoreći mu da će mu dati 50 eura i zakleo se riječima: “Života mi, nisam više dao ni strini Jeli i majci Dragici”.

Objašnjava se da su se ujutro na dan izbora sreli ispred biračkog odbora i da je tada  Terzić  iz džepa izvadio 50 eura i dao Aćimoviću, dok je Leovac kazao – “Hajde glasaj”.

Suđenje se nastavlja 3. maja.

(Vijesti)

1 komentar

  1. You were quite interesting.. But sadly I didnrrrt accept them much :/ Although I might disagree I still support you as how confident you are on your writing lol

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com