Poslanica DF-a vlasnica TRI stana i DVIJE kuće! - Volim Podgoricu

Poslanica DF-a vlasnica TRI stana i DVIJE kuće!

Poslanica Demokratskog fronta (DF) Marina  Jočić  vlasnica je tri stana i dvije kuće, piše u njenom imovinskom kartonu na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije.

Jočićeva je vlasnica dvije kuće od po 70 metara kvadratnih čiji je osnov sticanja gradnja, te stanova od 28, 45 i 60 kvadrata. Osnov sticanja dva stana je, kako se navodi, kupovina a jednog gradnja. Ona je vlasnica njiva i voćnjaka. Ima kolekciju slika i grafika, čija je prijavljena tržišna vrijednost 5.000 eura. Poslanica DF-a vozi “mazdu 3 CRX” iz 2013. godine.

Njena poslanička plata iznosila je u novembru i decembru 1.815 eura, a prijavila je i januarsku od 1.840 eura. Kako se navodi u imovinskom kartonu, ona je krajem marta prošle godine podigla kredit od 10.000.

U imovinskom kartonu člana predsjedništva DF-a Nebojše Medojevića navodi se da je početkom prošle godine uzeo privatnu pozajmicu od 30.000 eura. Navodi se i da Medojević tu pozajmicu vraća u ratama od 250 eura mjesečno.

Medojević je za prošlu godinu prijavio poslaničku platu od 1.700 eura, a piše i da je u prošlom sazivu Skupštine primao 250 eura kao član Odbora za odbranu i bezbjednost i Odbora za budžet, ekonomiju i finansije. On je vlasnik stana od 143 i garaže od 13 kvadrata. Garaža nije bila prijavljena u starijim imovinskim kartonima.

U kartonu za prošlu godinu se ne pominje “tojota rav4” koja je bila registrovana na njegovu suprugu Marinu Medojevć.

U imovinskom kartonu lidera DNP-a Milana Kneževića navodi se da njegova porodica ima 23.000 eura kreditnih zaduženja. Knežević je sredinom juna 2016. uzeo gotovinski kredit od 12.000 a u januaru prošle godine Ratka Knežević podigla je kredit od 11.000 eura. Ona radi u OŠ “Milan Vukotić”, gdje prima 550 eura mjesečno. Ona je, kako se navoidi, vlasnica kuće i stana od 80 i 64 kvadratnih metara.

Član predsjedništva Demokratskog fronta prijavio je poslaničku platu od 1.532 eura prošle godine. Na njegovo ime registrovan je partijski automobil “audi A6” iz 2007. ali i tri godine stariji “reno senik”.

(Vijesti)

2 komentara

  1. primaju plate a ne doalze na posao,pljuju po zastavi,kad cuju tonove himne i da stoje oni śedu. a drzavu u kojoj zaradjuju tolike plate sjedjeci doma-ne priznaju.

  2. Search engine marketing wants a superb search engine optimizer plan. Just certainly one of these strategies can make a big distinction in your sites position and firm your website brings you.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com