Novi singl zvijezde Sea Dance festivala: Šon Pol lansirao pjesmu „Suh Mi High” - Volim Podgoricu

Novi singl zvijezde Sea Dance festivala: Šon Pol lansirao pjesmu „Suh Mi High”

 

Hitmejker sa Jamajke Šon Pol u jeku popularnosti i dominaciji na svjetskim top listama riješio je da obraduje publiku još jednim hit singlomi to iz svoje muzičke kuhinje.

U etru se pojavio novi singl „Suh Mi High” za koji je snimio i spot u kome dominiraju atraktivne dame sa zavodljivim plesnim pokretima.

Sudeći po komentarima na YouTube-u i društvenim mrežama, pred nama je još jedan hit zvijezde ovogodišnjeg Sea Dance festivala.

“Još jednom si dokazao zašto je kralj dancehalla”, “Nastavi da stvaraš muziku i ova planeta će biti srećnija”, “Slavimo veliki uspon našeg brata”, samo su neke od pohvala na račun nove numere Šona Pola.

„Suh Mi High” najavljuje novi, sedmi studijski album na kojem reper i rege muzičar marljivo radi, a kojeg će predstaviti muzičkim sladokuscima tokom ove godine.

Trenutno, Šon Pol uživa u uspjesima koje postiže sa pjesmom “Rockabye” koju je snimio sa grupom Clean Bandit i britanskom pjevačicom Ana Mari. Trenutno ovaj hit krasi 10 poziciju na Bilbordovoj Hot 100 listi, a broj jedan je u 20 zemalja širom svijeta.Prošle godine, držao je tron Bilbordove Hot 100 liste zajedno sa svjetskom muzičkom atrakcijom Siom i numerom “Cheap Thrills”.

Čuveni hitovi  i oni kojima je obogatio repertoar garantuju vatrenu noć na Jazu, pa nema sumnje da će publika 15. jula uživati u spektaklu kakav samo može da priredi dancehall majstor sa Jamajke.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com