UHAPŠENA JEDNA OSOBA - Volim Podgoricu

UHAPŠENA JEDNA OSOBA

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Herceg Novi su sinoć, nakon nekoliko sati, rasvijetlili krivično djelo oduzimanje vozila, i protiv jednog lica nadležnom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku, saopšteno je iz UP.

Naime, 20.04.2017. godine oko 20,00 časova, dežurnoj službi CB Herceg Novi je upućen poziv od strane E.K. (32) iz Sjenice, Republika Srbija, sa privremenim boravkom u Igalu, da mu je otuđeno pmv marke „VW Golf II“ pljevaljskih registarskih oznaka od strane nepoznatog počinioca, a koje vozilo je bilo parkirano na parkingu ispred zgrade u kojoj oštećeni živi.

Službenici CB Herceg Novi su, odmah po prijavi preduzeli niz mjeri i radnji iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska otuđenog vozila.

Oko 22,20 časova, u mjestu Kamenari, Herceg Novi, saobraćajna patrola CB Herceg Novi je zaustavila otuđeno vozilo kojim je upravljao D.S. (37) iz Pljevalja, nakon čega mu je vozilo oduzeto.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se protiv ovog lica podnese krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da je počnio krivično djelo oduzimanje vozila.

Otuđeno vozilo je vraćeno oštećenom E.K.

Saobraćajna patrola je posle zaustavljanja, D.S. podvrgla alkotestiranju i tom prilikom je konstatovano da ovo lice ima 3,39 promila alkohola u organizmu, nakon čega je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Ovo lice je, 21.04.2017. godine, zbog ovog prekršaja privedeno sudiji Suda za prekršaje u Budvi, Odjeljenje Herceg Novi, koji je prijavljenom izrekao kaznu zatvora u trajanju od 20 dana, kazali su iz Uprave policije.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com