Koprivica odgovorio Demosu: Ne uzmite za zlo što vas obavještavamo o znanim činjenicama - Volim Podgoricu

Koprivica odgovorio Demosu: Ne uzmite za zlo što vas obavještavamo o znanim činjenicama

Bez namjere da učimo pameti neznavene i s neba pale u novske okolnosti aktiviste Demosa, želimo da ukažemo na nekoliko notornih činjenica. To činimo više zbog javnosti, hroničnih mitomanija i manipulacija vezanih za kuću Iva Andrića, nego zbog “živ mi Todor da se pravi govor” saopštenja Demosa”, ističe Stevan Koprivica kandidat DPS za odbornika.

Navodi da kuća velikog pisca Iva Andrića nije zadužbina.

“Pisac je kuću prodao! U toku četrnaestogodišnjeg vakta koalicije SNP i svi ostali, kuća je bila mehana u najmu sve sa pjevaljkama, svadbama i ispraćajima. I ako  pada  kiša, sa šatorima u đardinu. U tom periodu kuća je ozbiljno devastirana, o čemu postoji pisana i video dokumentacija. Od prošle godine traju aktivnosti oko rekonstrukcije i određivanja kulturološke profilacije nekadašnjeg doma Iva Andrića”, podsjeća Koprivica.

“Elem, upoznajte se sa gradom da bi ga više voljeli, pa sa ljubavlju i znanjem pišite predizborna saopštenja, uvaženi kulturobrižnici. Ujedno, stvarno ne uzmite za zlo što vas obavještavamo o činjenicama poznatim svima osim vama. Projekat Evropske prijestonice kulture je onomad okončan i stvarno nema potrebe da ulazite u tuđe i već odkoračane korake”, konstatuje Koprivica i poručuje “nemojte što zamjeriti, već se sledeći put obavjestite prije nego štogod napišete”.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com