OSVETA: Stravična eksplozija u kojoj je teško povrijeđen Duško Roganović naručena iz BEOGRADA - Volim Podgoricu

OSVETA: Stravična eksplozija u kojoj je teško povrijeđen Duško Roganović naručena iz BEOGRADA

Duško N. Roganović ostao je bez obje noge, nakon što je oko 14.40 sati juče u Herceg Novom eksplodirao “golf” kojim je upravljao. Do detonacije je došlo na Jadranskoj magistrali u blizini glavne autobuske stanice u tom gradu, dok se vozilo kretalo od Meljina ka Igalu. Bomba u Roganovićevom automobilu najverovatnije je aktivirana daljinskim upravljačem.

Roganović je nakon eksplozije u kritičnom stanju odmah prebačen u Opštu bolnicu u Meljinama gde mu je pružena pomoć. Međutim, na lični zahtjev porodice ubrzo je helikopterom transportovan u Klinički centar u Podgorici.

Javni servis Crne Gore prenosi da je Roganović trenutno stabilnih vitalnih parametara, ali da je životno ugrožen.

Kako pišu podgoričke Vijesti, očevici eksplozije kažu da su bili šokirani jezivim prizorom, a djelovi automobila letjeli su po magistrali i obližnjem parkingu. Pravo je čudo da još neko nije stradao jer su na autobuskoj stanici bila tri autobusa i 70 putnika. Lakše povrede je zadobila jedna žena, ali ona nije zatražila ljekarsku pomoć.

Viša državna tužiteljka Tanja Čolan Deretić “Vijestima” je saopštila da je obavila uviđaj sa službenicima Uprave policije, timom Forenzičkog centra i vještakom za PEH.

– Dala sam određena uputstva policiji za postupanje, biće urađena određena vještačenja – rekla je ona.

Zbog veza sa ovom kriminalnom grupom, policija ispituje da li se upravo u redovima “škaljaraca” krije potencijalni napadač. Isto tako ne isključuje se ni mogućnost da je nalogodavac Roganovićeve likvidacije iz Beograda, a motiv osveta za ubistvo Vesnića.

Mogućnost da je ekslpozija “stigla iz Beograda” ne isključuje ni crnogorska policija, saznaje nezvanično Blic.

Herceg Novi u strahu od Roganovića

Porodica Roganović u Herceg Novom drži nekoliko kafića i noćni klub. Među meštanima kruži priča da su upravo braća Roganović likvidirala muškarca koji im je bio konkurencija u poslu.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com