PODGORICA: Vučjak napao ženu u centru grada - Volim Podgoricu

PODGORICA: Vučjak napao ženu u centru grada

Prolaznici koji su se jutros zatekli ispred EU info centra ispod stadiona u Podgorici, bili su svjedoci šokantnih scena kada je vučjak napao ženu sa pudlicom.

Jedan od svjedoka ovog događaja ispričao je CdM-u kako se sve odigralo.

“Ogromni vučjak je šetao ispred EU info centra u blizini stadiona. Tuda je prolazila žena sa pudlicom, koja je pokušala da otjera vučjaka. Međutim, on je počeo da kruži oko nje, sa očigledom namjerom da napadne. Žena je počela da viče i doziva vlasnika da udalji psa od njih. Međutim, vučjak je napao manjeg psa i krenuo da ga kolje. Dok je branila ljubimca žena je povrijedila ruku”, kazao nam je očevidac ovog nemilog događaja.

Drugi prolaznik je prišao i uhvatio vučjaka za ogrlicu i udaljio ga od žene i pudlice.

“Ona je zvala taksi vidno uznemirena, upotrijebila je biber sprej da odbije vučjaka i rekla je da će da pozove nadležne”, kazao nam je on.

Pas je, prema riječima očevidaca, nekome pobjegao iz dvorišta.

“Jer je imao ogrlicu i bio je čist i uhranjen i nije ličio na lutalicu. Pas je nastavio da luta oko stadiona, slučaj treba prijaviti”, poručuju prolaznici za CdM.

Podsjećamo, početkom februara u Tivtu se dogodio sličan slučaj kada je pit bul rastrgao pudlicu, pa napao majku sa djetetom.

Uprkos tadašnjim naporima vlasnika i prolaznika, koji su čak stolicama iz obližnjeg lokala, udarali psa pokušavajući da ga odvode od pudlice, razjareni pit bul je iščupao pudlicu iz ruku vlasnika i usmrtio je pred njegovim očima.

www.cdm.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com