Drama u ruskom avionu na letu ka Bangkoku - Volim Podgoricu

Drama u ruskom avionu na letu ka Bangkoku

Najmanje 20 osoba je povrijeđeno, među kojima neke teško, kada je avion ruske kompanije “Aeroflot” naletio na “vazdušni džep” na relaciji Moskva-Bangkok.

“Povrijeđeni imaju višestruke prelome. Među njima su ruski državljani, ali ima i stranaca”, rekao je šef konzularnog odjeljenja ruske ambade na Tajlandu Vladimir Sosnov.

Prema njegovim riječima, očito da putnici koji su zadobili povrjede nijesu imali vezane pojaseve.

Povrijeđeni su prebačeni u bolnicu u Bangkoku, a ruski ambasador na Tajlandu Kiril Barski rekao je da se desetak povrijeđenih nalazi u bolnici, od kojih su dvije osobe podvrgnute operacijama.

Aerodromski izvor rekao je ruskoj agenciji da je 25 osoba povrijeđeno kada je avion na letu SU-270 naišao na “zonu snažne turbulencije” dok se približavao tajlandskoj prijestonioci.

“Devetnaest osoba je prebačeno u bolnicu, dok je ostalim putnicima ukazana potrebna pomoć i oni su odbili dalje liječenje”, naveo je isti, neimenovani izvor.

1 komentar

  1. Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to find someone with some unique thoughts on this subject. realy thanks for beginning this up. this web site is something that’s wanted on the web, someone with slightly originality. useful job for bringing something new to the web!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com