Završni skup SNP Herceg Novi: Imamo čist obraz i čiste ruke - Volim Podgoricu

Završni skup SNP Herceg Novi: Imamo čist obraz i čiste ruke

Mr Danijela Đurović nosilac izborne liste  „SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi-Samo za Novi“, poručila je u Dvorani Park, da njihovi  kandidati za odbornike imaju čist obraz i čiste ruke i spremni  su da rade za Herceg Novi.

„SNP će upravo iz Novog krenuti novim putem jedinstva,  putem koji nosi snažnu poruklu da smo jedina odgovorna i dosljedna partija, putem kojim ćemo ostvariti sigurnu pobjedu u Herceg Novom  7. maja odakle će krenuti nove pobjede u Crnoj Gori“, kazala je Đurović na završnom promotivnom skupu u Herceg Novom.

„Mi  ne damo svoju istoriju, svoju kulturu, svoje porijeklo, našu vjeru, našu crkvu, pismo. Dostojanstveno smo to branili 14 godina i branićemo još jače, da kao svetionik ostanemo svoji na svome“, istakla je Đurović.

Ona je podsjetila šta je koalicija na čijem je čelu bio SNP, uradila dok su bili na vlasti u najvećem bokeljskom gradu. „Završili smo Sportsku dvoranu u Igalu, kružni tok na Meljinama, put Meljine- Petijevići, savremeni reciklažni centar, rekonstrisali veliki dio šetališta i  Njegoševe ulice, osvijetlili smo najveći dio grada“, navela je Đurović.

„Čime se to DPS sa svojim satelitima može pohvaliti za poslednje dvije i po godine njihove vlasti? Samo aferama. Šta ih to može preporučiti građanima da nastave dalje? Možda preko 400 novih zaposlenih, njihovih partijskih kadrova u opštini ili možda nefunkcionalna led rasvjeta, ili razrovane ulice, ili možda zbog toga što nisu bili u stanju da završe projekte koje smo mi započeli“, konstatovala je Đurović.

„Njih najbolje preporučuje pljačkaške privatizacije koje su radili sa svojim partijskim drugovima,  to su zakuvali u Podgorici, a servirali nama u Herceg Novom, kazala je Đurović  i poručila da građani  DPS ne smiju zaboraviti  neuspjele privatizacije  i „što su na Cetinju glasali za NATO“.

„Ne smijemo dopustiti da o našoj sudbini odlučuju tajkuni iz Podgorice. Na ivici smo ekonomskog sunovrata, opkoljeni mafijaškim obračunima i nesigurnošću svake vrste. Moramo se vratiti poštenom radu i domaćinskom upravljanju. Građani Novog imaju pravo da žive slobodno. Bez straha od progona i diskriminacije, zaštićeni od korupcije i od organizovanog kriminala“, poručila je Đurović.

Kandidati SNP za odbornike u SO Herceg Novi poručili su da su uvjereni u pobjedu SNP  u Herceg Novom na lokalnim izborima 7.maja.

Miodrag Mišo Nikolić, je istakoa da „SNP nikada nisu finansirali lopovi i tajkuni“, a Božo Šerović da im je glavni politički protivnik – DPS.  „Zbog politike DPS , bez posla i egzistencije ostalo je preko hiljadu građana Herceg Novog“, ustvrdio je Božo Šerović i podsjetio na neuspjele privatizacije Pomorskog saobraćaja, HTP Boka, Bolnice Meljine, GP Prvoborac, Brodogradilišta. Južnog Jadrana i pokušaja prodaje Instituta Igalo „za nekoliko desetina puta nižu cijenu od  njegove vrijednosti „.

„Od kada je DPS na vlasti na Luštici ni masline ne rađaju“, kazao je Jovan Morić, a Milan Jančić je uz konstataciju da za Herceg Novi radi svim srcem,poručio da će SNP dati podsticaj mladima da se okrenu i bave sportom.

Milica Kostić je istakla da se SNP zalaže za društvo socijalne pravede, a Dragana Stanišić je ustvrdila da „DPS potpomognut tuđim novcem, ponovo pokušava prevariti građane Herceg Novog.”

„Mi nećemo vladati, već ćemo sa građanima raditi i graditi“, poručila je Vesna Samardžić. Podsjetila je na projekat LED rasvjete koji „samo u Herceg Novom radi isključivo danju“.

Igor Svilanović je obećao da će se SNP zalagati da luka Zelenika bude buduća kruzing turistička destinacija, a Dušan Palikuća da će nova vlast morati nadoknaditi izgubljeno tokom dvoipogodišnje vladavine DPSa.

„Građani ne smiju zavisiti od milosti DPSa, kazao je Gojko Matijašević. Saša Kulinović da je ovo najteža bitka koju će SNP sigurno dobiti, jer će pobijediti na izborima 7.maja.

Promotivnom skupu SNP u Herceg Novom prisustvovali su i čelnici partije sa predsjednikom Srđanom Milićem, ali nisu govorili u Dvorani Park.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com