Ovo su najveći muški strahovi - Volim Podgoricu

Ovo su najveći muški strahovi

Možda to ne želi da prizna, ali muškarac u dugoj vezi ili braku ima brojne strahove.

Evo koji su to strahovi i kako ih možete umanjiti.

1. Zarađujem li dovoljno novca?

Novac je snažan faktor koji utiče na samopouzdanje muškarca. Kroz novac muškarac proučava sopstvenu vrijednost, mjeri svoju sposobnost da se brine za porodicu i priušti im određeni način života. Kroz prizmu novca procjenjuje ga i okolina, pa strahuje može li svojom platom da zadovolji sve interese.

Kako možete pomoći?

Budite ravnopravni član vaše veze ili porodice i učestvujte u plaćanju računa, kupovini namirnica i drugim finansijskim obavezama. Timski rad olakšava finansijske pritiske, smanjuje stres svih uključenih i povećava bliskost između partnera. Recite mu da se njime ponosite. Možda se čini kao mala stvar, ali njemu će puno značiti.

2. Da li je moja partnerka seksualno zadovoljena?

On želi znati da li je dobar u krevetu, ali istovremeno ne želi da zna ako je odgovor negativan.

Kako možete pomoći?

Razgovarajte s njim na nježan način o svojim željama. Ako one nisu u potpunosti zadovoljene, ne kritikujte njegovu tehniku, već podijelite sa njim stvari koje vam odgovaraju. Što se vi više pretvarate da je sve u redu, to će on biti nesigurniji.

3. Jesam li dobar tata? / Hoću li biti dobar tata?

Muškarci koji planiraju očinstvo ili su već očevi brinu o svojoj sposobnosti da prenesu svoja znanja na potomke te izbjegnu greške svojih roditelja. Oni žele uvesti disciplinu u život svog djeteta, ali se i zabaviti. Žude da ih nazivate dobrim ocem.

Kako možete pomoći?

Žene koje žele da budu majke, ili su već majke brinu o sličnim stvarima. Upravo zato stručnjaci savjetuju iskren razgovor o međusobnim strahovima koji će stvoriti sigurnu atmosferu u kojima oba partnera mogu biti ranjivi te podijeliti svoja osjećanja.

2 komentara

  1. I do agree with all the ideas you’ve introduced on your post. They are really convincing and will certainly work. Still, the posts are very quick for newbies. May just you please extend them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

  2. Good – I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com