ČLAN ZAGORIČKOG KLANA IMAO DVIJE PUŠKE: Kažnjen radom u javnom interesu - Volim Podgoricu

ČLAN ZAGORIČKOG KLANA IMAO DVIJE PUŠKE: Kažnjen radom u javnom interesu

Podgoričanin Đorđe Vešović (21), koji se u policijskim evidencijama vodi kao jedan od pripadnika takozvanog zagoričkog klana, osuđen je na rad u javnom interesu, nakon što je nesporno utvrđeno da je bio u posjedu dvije automatske puške.

Ovu nesvakidašnju sudsku presudu donio je sudija Goran Đuković, ali još nije poznato da li će takva odluka postati pravosnažna.

Puške sa tri okvira puna metaka su u septembru pronašli službenici podgoričkog Centra bezbjednosti, na pragu kuće u kojoj je trebalo da izvrše pretres.

Nakon što su od sudije za istrage dobili zeleno svijetlo, policijski službenici su se tada uputili ka Ulici drugog crnogroskog bataljona u podgoričkom naselju Zagorič, gdje je trebalo da sprovedu pretres objekta u izgradnji, vlasništvo sugrađanina R.B.

Međutim, plijen koji su tražili po prethodno prikupljenim operativnim saznanjima, policajci su našli odbačen na stepeništu koje vodi do ulaznih vrata.

Po saznanju DN, policija sumnja da je arsenal oružja odbačen u strahu od pretresa, odnosno pronalaska vatrenog oružja na drugoj, obližnjoj lokaciji. Vešović je tada uhapšen, pa pušten da se brani sa slobode. Tokom saslušanja branio se tvrdnjom da je puške slučajno našao na Veruši.

Dneven novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com