STRAVIČAN ZLOČIN: Ubio suprugu pa izvršio samoubistvo - Volim Podgoricu

STRAVIČAN ZLOČIN: Ubio suprugu pa izvršio samoubistvo

Kako se sumnja, Kotoranin Rade Nikolić  (89), ubio je svoju suprugu Milicu Nikolić (84), pa izvršio samoubistvo u njihovom porodičnom stanu u naselju Sveti Stasije.

U njihovom porodičnom stanu u naselju Sveti Stasije u Kotoru pronađena su beživotna tijela supružnika R.N. (89) i M.N. (84) iz Kotora, a dosadašnje aktivnosti koje je sproveo OB Kotor ukazuju na to da se radi o ubistvu i samoubistvu, saznaje portal Volim Podgoricu iz Uprave policije.

Rođak supružnika je o pronalasku tijela Odjeljenje bezbjednosti Kotor obavijestio večeras oko 20,15 časova.

Prikupljena saznanja i tragovi na licu mjesta ukazuju na to da je R.N. upotrebom vatrenog oružja odnosno pištolja lišio života suprugu M.N. te da je potom upotrebom pištolja izvršio samoubistvo.

Policijski službenici su na licu mjesta pronašli pištolj koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom izvršenja ubistva i somubistva.

Na licu mjesta se vrši uviđaj. U konsultaciji sa nadležnim državnim tužiocem u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, slijedi preduzimanje daljih mjera i radnji radi utvrđivanja svih činjenica u ovom događaju, kazali su našem portalu iz UP.

STRAVIČAN ZLOČIN: Ubio Kaleziće na spavanju, pa pokušao da se objesi

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com