(VIDEO) ĐURĐEVDANSKO ČUDO: Dječak se umio na izvoru Svetinja i PROGLEDAO! Prvi put vidio svoju MAJKU! - Volim Podgoricu

(VIDEO) ĐURĐEVDANSKO ČUDO: Dječak se umio na izvoru Svetinja i PROGLEDAO! Prvi put vidio svoju MAJKU!

Čudo o kojem se priča i ovog Đurđevdana dogodilo se prošle godine o istom prazniku u Bosni i Hercegovini i ostavilo u šoku i nevjerici stotine okupljenih na izletištu izvora Svetinja odnosno Ibret izvor u Dobrom selu kod Bužima.

Baš zbog ovog čuda, mnogi su i na ovaj Đurđevdan požurili ovom čudotvornom mjestu i njegovoj iscjeliteljskoj vodi.

Baš na Đurđevdan, 6. maja 2016, Bekira Lavrin iz Ljubljane dovela je svog slijepog sina Irnesa (9) na izvor Svetinja u Bosni i Hercegovini. Umila ga je vodom sa izvora, i ono je velikim čudom progledalo i prvi put od rođenja ugledalo majku.

Dječak je počeo da plače i postavlja pitanja mami šta će svi ti ljudi oko njega. Majka se od velikog šoka onesvijestila.

“Dolazila sam ovdje i prošle godine da bih ga umila, jer sam čvrsto vjerovala da će ga ova voda izliječiti, ali Irnes tada nije htio da izađe iz auta. Bio je slijep, a sad je progledao! Neću reći da se legenda obistinila, ali ću čvrsto vjerovati da je ovo čudo od Boga, koga sam toliko molila da mi dijete progleda. Nemojte ga darivati novcem, novac ću darivati ja onome kome je potreban, u znak zahvalnosti Bogu”, govorila je prisutnima kroz suze presrećna majka.

Đurđevdanskom čudu prisustvovalo je više stotina ljudi, koji su Bekiri pomogli da se osvijesti i smiri, a dijete počeli da ljube i daraju novcem.

“Ovo je Božje djelo. Izvor čas poteče, čas presuši, što je za čuđenje. Dječak je progledao milošću Boga, nema dileme za mene”, rekao je Emir A. iz Bužima.

I Haris Š. uveren je da je dete progledalo od lekovite izvorske vode, jer su videli da je bio dezorijentisan nakon što ga je majka umila.”Mali Irnes, neka je živ i zdrav. Prema majčinim rečima, bio je potpuno slijep. Vidjeli smo njen šok i čuđenje. Jednoj gospođi koja ga je pitala kakva joj je boja kose na slovenačkom je rekao da joj je kosa bijela, što je bila potvrda da dečak zaista vidi”, kaže Haris.

Ono što je najinteresantnije i zapravo neobjašnjivo, sa izvora Ibret (čudo) voda poteče tačno u podne i to svakog dana, mjereno satom, tačno u sekundu. Tradicionalno svakog Đurđevdana okupi se veliki broj znatiželjnika da se uvjeri u ovo čudo koje se prepričava. Svakog dana dešava se da voda poteče, a onda se sama zaustavi i prestane da teče, pa potom ponovo krene da pada u slapovima istog dana.

Legendu o ovom izvoru i video pogledajte OVDJE 

1 komentar

  1. Whoa! This blog looks just like my old one! It’s on a totally different topic but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com