Noćas tačno u 23,40 gledajte u PUN MJESEC koji donosi OBILJE: Ovo se dešava jednom u životu - Volim Podgoricu

Noćas tačno u 23,40 gledajte u PUN MJESEC koji donosi OBILJE: Ovo se dešava jednom u životu

Dolazi poseban “mjesec obilja”, koji otpočinje punim Mjesecom u noći između srijede i četvrtka, 10. i 11.5.2017. Morate znati da je događaj o kojem govorimo vrlo rijedak. Kombinacija položaja nebeskih tijela (znanje o tome dolazi iz jyotisha, indijske astrologije) toliko je rijetka, da se događa jednom ili dva puta u životu čovjeka. Neposredno prije ponoći, 10.5.2017. (točnije u 23:41 – 23:43, odnosno nešto prije toga) obavezno potražite pun Mjesec na nebu. Provesti dvadesetak minuta gledajući “Mjesec obilja” (čak i ako bude oblačno, usmjerite pogled prema dijelu neba gdje se nalazi Mjesec) smatra se dobrom pripremom za stvaranje obilja u svom životu.

Kombinacija koja će se dogoditi u ponoć, na prelazu između 10. i 11.5.2017., mogla bi se prema jyotishu nazvati “maha dhanu jogom”. Dhanu joga je kombinacija za bogatstvo (ova pripada području muhurte ili izborne astrologije), a maha znači veliko, super, mega.

Idemo redom.

Prvo, tražimo puni Mjesec u sazviježđu (nakšatri) Svati. Svati je područje neba oko zvijezde Arcturus u Vagi (gledano sa Zemlje). Simbol tog zviježđa je “klica”, dakle novi život, novi početak. S obzirom na to da je Sunce svakog proljeća na suprotnoj strani neba, a Mjesec ionako napravi cijeli krug za mjesec dana, svakog proljeća otvara se mogućnost za pun Mjesec u Svati nakšatri. U praksi se to ne događa baš svake godine, ali je ipak vrlo često. Osviješteni vrtlari i poljoprivrednici već odavno znaju da je sadnja u vrijeme punog Mjeseca u Svati nakšatri gaancija za dobar rod.

U redu, dakle, pun Mjesec 10.5.2017. je u Svati nakšatri.* Ali, što s tim, kad se to događa gotovo svake godine?

Pa, sledeći sastojak superkombinacije koja nam slijedi je tačan stepen punog mjeseca usred noći, to jest oko ponoći. Naravno, i to se događa 10.5.2017., ali pazite: ne u svim dijelovima svijeta! Npr, pomaknite se samo malo na zapad ili istok, recimo u Lisabon ili Atinu, i megakombinacija za obilje nije aktivna. Aktivna je tu, iznad naših glava. Zvuči dobro, zar ne? Ove godine, to je dobar razlog za život baš ovdje, a ne negdje drugdje.

U trenutku kad sam vidio tu kombinaciju nisam znao koliko se često ona javlja. Tek sam se kasnije pozabavio računima i utvrdio da tako nečega još nije bilo u ovom vijeku. Pogledao sam unazad sve do 1999. i nisam je našao. Najbliže tome bili smo 2000. i 2004., ali opet, nije to bilo baš to. Dalje unazad nisam gledao.

Zatim sam pogledao unaprijed. Prva sledeća godina koja otprilike tome odgovara je 2028.

Ali!

Postoje i drugi uslovi za mega jogu za obilje. Jedan od njih je da uz Sunce i Mjesec ne smije biti drugih planeta u istom području neba (osim Merkura ili Venere, koji su uvijek blizu Sunca). 2028. godine u smjeru Sunca bit će Mars i Saturn, što se smatra aflikcijom i nepovoljno je.

Znači, čak i ako čekate jedanaest godina, nećete dočekati takvu situaciju jer, naravno, ove godine nema nikakvog nepovoljnog dodatka. Nebo oko Sunca i Mjeseca je čisto (uz Sunce je Merkur, ali to je u redu).

Ali! Ima još.

Ako se uz puni Mjesec u Svati nakšatri, bez smetnji sa strane, dogodi da je u tom trenutku Venera egzaltirana (posebno darežljiva i dobro raspoložena), onda se velika kombinacija za obilje pretvara u kosmičku, mega, super turbo kombinaciju za obilje!

Pogađate već – upravo to je situacija oko 10.5. 2017. godine, tačno nad našim glavama.

Unaprijed sam išao do 2031. i nisam pronašao takvu kombinaciju. Ako izuzmemo 2028., kad smo blizu, ali opet prilično daleko od ovako krasne situacije, sa sigurnošću mogu ustvrditi da barem 18 godina unazad, i barem 14 godina unaprijed, ovakve prilike nema. Javlja li se ona uopšte u neko dogledno vrijeme, ne znam, nisam za sada imao vremena to provjeravati. Ali, već je i ovo dovoljno da shvatimo da se radi o nečem vrlo, vrlo posebnom.

Zemlja pleše. Mjesec pleše. Cijeli svemir pleše u ritmovima raznolikim i neobičnim poput života samog.

Život je ritam – nemojte ga izgubiti.

Koliko ste puta poželjeli živjeti s malo manje materijalnih briga?

Koliko ste puta pomislili kako bi bilo lijepo imati više novca, živjeti u malo većem obilju?

U duhovnosti, često ćete čuti kako su materijalne stvari nevažne, čak štetne ili “prljave”.

Vrijeme je da se riješite ne samo tog nepotrebnog i lažnog tereta pogrešnih uvjerenja, već i da napravite stvarni iskorak prema stvaranju obilja u svom životu.

Sada imate priliku, vrlo rijetku priliku koja vam je ponuđena od strane svemira samog.

Dolazi poseban “mjesec obilja”, koji otpočinje punim Mjesecom u noći sa srijede na četvrtak, 10. i 11.5.2017.

Morate znati da je događaj o kojem govorimo vrlo rijedak. Kombinacija položaja nebeskih tijela (znanje o tome dolazi iz jyotisha, indijske astrologije) toliko je rijetka, da se događa jednom ili dva puta u životu čovjeka.

Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da vam je Cjelina pripremila iznenađenje u obliku otvorenih vrata i pružila mogućnost ostvarenja vaših novčanih, stambenih, poslovnih i svakih drugih materijalnih želja.

Vaša prilika je tu.

S obzirom na to da se radi o toliko rijetkom događaju, sigurno ćete je željeti iskoristiti.

I, naravno, zanima vas kako.

ŠTO UČINITI KAD S NEBA PADAJU DRAGULJI?

1. Već vas je ova informacija djelomično pripremila. Ako imate bilo kakve poslovne planove, investicije, zamisli koje bi trebale povećati količinu obilja u vašem životu, to je dobro vrijeme za njih. Što bliže 10.5. to bolje, a “mjesec obilja” traje do 8.6.2017. (Naravno, pri tom koristite zdrav razum i sve druge parametre isplativosti investicije – kosmički ritam obilja nije sam po sebi garancija uspjeha.)

2. Neposredno prije ponoći, 10.5.2017. (točnije u 23:41 – 23:43, odnosno nešto prije toga) obavezno potražite pun Mjesec na nebu. Provesti dvadesetak minuta gledajući “Mjesec obilja” (čak i ako bude oblačno, usmjerite pogled prema dijelu neba gdje se nalazi Mjesec) smatra se dobrom pripremom za stvaranje obilja u svom životu.

3. Pripremite se na unutrašnjem nivou, uklanjajući prepreke na nivou misli, osjećaja i karmičkih obrazaca. Kozmički ritam vidi se izvana, ali se ples UVIJEK ODVIJA IZNUTRA.

 

adriankezele.com

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com