PUCNJAVA NA ZABJELU: Uhapšen Podgoričanin - Volim Podgoricu

PUCNJAVA NA ZABJELU: Uhapšen Podgoričanin

Podgorička policija je uhapsila Ćira Kneževića iz Podgorice, vlasnika perionice na Zabjelu, zbog sumnje da je prije par dana pucao radniku u leđa.

Podgoričanin Ilija Peličić, radnik perionice auta na Zabjelu, prije par noći teško je ranjen iz automatske puške.

On je, dok se nalazio na svom radnom mjestu, zadobio prostrjelnu ranu grudnog koša, a policija sumnja da je hitac ispalio vlasnik radionice Ćiro Knežević, koji je i doveo povrijeđenog Peličića u Urgentni centar, nakon čega je nestao.

Knežević je prilikom dovođenja Peličića ljekarima ispričao da je povreda koju je zadobio njegov radnik najvjerovatnije od kompresora koji je eksplodirao, međutim tokom operacije utvrđeno je da je oštećeni zadobio prostrjelnu ranu u predjelu grudi, te da je metak iz automatske puške ispaljen u njegova leđa.

Nakon što su ljekari obavijestili policiju da se ipak radi o ranjavanju iz vatrenog oružja, inspektori za krvne delikte su pokušali da stupe u kontakt sa Kneževićem, kako bi ga saslušali na okolnosti incidenta.

“Knežević je bio u bjekstu i danas je uhapšen”, kazali su u UP.

Peličić je hospitalizovan i nije životno ugrožen.

“Knežević će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio ubistvo u pokušaju i KD nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su u UP.

www.cdm.me

2 komentara

  1. What would many of us do devoid of the brilliant suggestions you share on this web site? Who else has got the perseverance to cope with important topics in the interest of ordinary subscribers like me? My spouse and i and my guys are really lucky to have your website among the ones we typically visit. We hope you know how a great deal we take pleasure in your efforts! Much luck coming from us all.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com