Bivši crnogorski reprezentativac novi trener odbojkaša Novog Pazara - Volim Podgoricu

Bivši crnogorski reprezentativac novi trener odbojkaša Novog Pazara

Odbojkaški klub Novi Pazar promovisao je danas u novog trenera svog doskorašnjeg kapitena Hamzu Zatrića, koji je završio igračku karijeru i koji će na klupi osvajača Kupa Srbije naslijediti Sašu Stefanovića.

“Iza nas je najuspješnija sezona, a od kluba se očekuje da ide naprijed. Da nisam siguran da mogu da iznesem pritisak, ne bih ni prihvatio ovu zahtjevnu ulogu. Sav moj rad prethodnih godina nije bio baziran samo na suvom treniranju, već sam uvijek želio da saigrače što bolje pripremim za treninge i utakmice nekim savetima”, rekao je Zatrić, koji je tokom karijere nosio dres Budvanske rivijere i crnogorske reprezentacije.

Njemu će u stručnom radu pomagati dugogodišnji prvotimac Novog Pazara Aldin Zoranić, koji je prošle sezone nastupao za Budvansku rivijeru.

“Klub je postao brend prepoznatljiv u državi, a na nama je da nastavimo tim putem. Želimo da što više odbojkaša iz naše škole uključimo u rad prvog tima, kako bi u narednom periodu imali cijelu ‘domaću’ postavu. S takvim stavom sam izašao pred upravu, čime su oni bili zadovoljni”, otkrio je Zatrić.

On je izrazio očekivanje da će Novi Pazar, koji je iz Budvanske rivijere vratio primača servisa Sameda Pruševića, uspjeti da zadrži okosnicu tima, najaviviši da će pripreme startovati početkom avgusta.

 (Beta)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com