OVO JE NAJJAČA ŽENA U CRNOJ GORI: Ko smije da joj izađe na crtu (VIDEO) - Volim Podgoricu

OVO JE NAJJAČA ŽENA U CRNOJ GORI: Ko smije da joj izađe na crtu (VIDEO)

Svaki dan, po nekoliko sati, 35-godišnja Aleksandra, majka dvoje djece i diplomirani ekonomista, provodi u Best boks fitnes klubu, radeći ono što voli i u čemu, kaže, uživa.

Aleksandra Raković je, može se reći, najjača žena u Crnoj Gori. Ona je jedina dama koja se takmičarski bavi zahtjevnim sportskim disciplinama, kao što su krosfit, pauer lifting i bodi bilding.

Na takmičenjima međunarodnog karaktera osvaja i medalje, kao potvrdu da je uspješna u sportu, za koji se smatra da je isključivo muški.

Svaki dan, po nekoliko sati, 35-godišnja Aleksandra, majka dvoje djece i diplomirani ekonomista, provodi u Best boks fitnes klubu, radeći ono što voli i u čemu, kaže, uživa….

(Vijesti)

2 komentara

  1. I’ve been absent for some time, but now I remember why I used to love this site. Thanks, I’ll try and check back more often. How frequently you update your site?

  2. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Very helpful info specially the last part I care for such info a lot. I was seeking this particular info for a very long time. Thank you and good luck.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com