Tivat: Održan sastanak Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone - Volim Podgoricu

Tivat: Održan sastanak Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone

Prvi ovogodišnji sastanak Koordinacionog tima za praćenje turističke sezone održan je u srijedu u Opštini Tivat. Kako je juče saopšteno iz lokalne uprave, sastankom Koordinacionog tijela predsjedavala je gradonačelnica dr Snežana Matijević a u radu su učestvivali predstavnici više organa Optine, te čelnici Turističke organizacije i Komunalnog preduzeća Tivat.

“U fokusu su bile teme iz djelokruga rada Komunalnog preduzeća – identifikovani su aktuelni problemi i utvrđeni naredni koraci u cilju rješavanja istih. Iz Komunalnog za predstojeću sezonu najavljuju unapređenje kvaliteta komunalnih usluga. U određeni djelovima grada značajno će se poboljšati usluga organizovanog prikupljanja otpada iz domaćinstava, zahvaljujući novom specijalizovanom vozilu mini-smećari. U toku su radovi na održavanju putnog pojasa”, saopšteno je iz Opštine uz napomenu da se iz godine u godinu u susret ljetnjoj sezoni pojavljuju slični problemi: privezišta, uređenje plaža, taksi prevoz, održavanje komunalnog reda.

Koordinacioni tim je odredio lokacije u gradu koje treba prioritetno urediti, pozvao na intenziviranje rada državnih inspekcijskih organa i najavio naplatu boravišne takse za plovne objekte u nautičkom turizmu.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com