PRETUČENA, pa objavila fotografije unakaženog lica na Fejsbuku: “Rak mu pojeo tu ruku kojom te udario, što to trpiš ludo jedna!” - Volim Podgoricu

PRETUČENA, pa objavila fotografije unakaženog lica na Fejsbuku: “Rak mu pojeo tu ruku kojom te udario, što to trpiš ludo jedna!”

Nakon što ju je pretukao partner, majka dvoje djece iz Bosne i Hercegovine objavila je fotografije svog unakaženog lica na Fejsbuku.

Teška ubistva od strane bivših ili sadašnjih partnera, kao i drugi zločini nasilja, silovanja ili nanošenja teških fizičkih povreda nisu adekvatno procesuirana, a njihovi počinioci dobijaju blage kazne.

Takođe postoje i slučajevi koji nikada ne budu procesuirani, jer brojne žrtve zbog straha i nepovjerenja prema institucijama odluče da ćute o nasilju.

Hrabra žena iz Bosne i Hercegovine, majka dvoje djece, našla se upravo u takvoj situaciji.

Odlučila je javno podijeliti slike svog izudaranog lica na Fejsbuk, nadajući se da bi joj to moglo biti od pomoći, kada već ne može računati na državne institucije.

Uskoro je dobila i brojne komentare podrške:

“Edna svi smo uz tebe. Žalosno je da vlast i zakon podržavaju nasilje.”

“Ko je taj idiot? Kakva vlast, pa treba da padne mrtva glava i pitam se da li bi i tada nešto preduzeli. Zaista mi je žao draga Edna.”

“Rak mu pojeo tu ruku kojom te udario, što to trpiš ludo jedna”

“Iživljavanje na ženama je kukavički čin i na tuđoj djeci. Rekla sam ti Edna da takvi ljudi samo udaraju na slabije od sebe jer nemaju hrabrosti da se suoče s nekim jačim. Lakše je doći i istresti se na ženi. Kani se takvih, rekla sam ti da vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad”

“Draga Edna, ne mogu da vjerujem, ali svaka čast tebi na snazi da javno kažeš i pokažes nasilje i prozoveš počinioca. Dosta zena šuti! STOP NASILJU NAD ZENAMA!!!!!!”

(Telegraf)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com