Šćepan je prvi Crnogorac kome je ovo pošlo za rukom! - Volim Podgoricu

Šćepan je prvi Crnogorac kome je ovo pošlo za rukom!

Na Internacionalnom takmičenju Zagreb International Pro UAEJJF World Abu Dhabi World Professional Jiu-Jitsu dana 13.05.2017 učestvovao je jedini Crnogorac Šćepan Drinčić on je osvojio srebrenu medalju u Braon pojasevima -85 kg u izuzetno teškoj konkurenciji i postao prvi Crnogorac kojem je to poslo za rukom!

Ovo je izuzetan uspjeh, kako za Šćepana i njegovu sportsku karijeru, tako i za Crnogorski Sport i razvoj Brazilske Džiu Džice u Crnoj Gori.Ovaj mladi crnogorski sportista ima potencijal da napravi veliki uspjeh na BJJ sceni ukoliko nastavi da se takmiči aktivno kao sada, u šta ne sumljamo.

Kao i do sad i na ovo takmicenje je otisao o sopstvenom trosku uz pomoc porodice. Napominje da nema sponzore i da su troskovi za ovakva takmicenja dosta visoka za njegove mogucnosti. Na ovom turniru nastupilo je preko 290 takmičara: Zemlje koje su učestvovale bile su Brazil , Crna Gora , Slovenija, Italija, Njemačka, Poljska, Slovačka, Belgija, Danska, Kuba, Australija, Alžir, Rusija, Grčka, Makedonija, Srbija , BiH, Hrvatska, Austria, Norveška, Amerika, Moldavija, Francuska, Engleska, Luksemburg, Drincic je i ovoga puta opravdao očekivanja , kako kaže samo jaki treninzi i uspijeh je zagarantovan. Kao i svaki put do sada, Šćepan je imao neizostavnu podršku svoje sestre i brata, prema kojima ima veliku zahvalnost.

Pored pomenutog, Šćepan Drinčić je ranije tokom 2016. godine osvojio još i: Tri zlatne medalje na Montenegro Open 2016“ (Brazilian Jiu Jitsu Montenegro Open zlatnu medalju u kategoriji do 82.3 kg Gi (BJJ sa kimonom), zlatnu medalju u kategoriji do 79.5kg No Gi (BJJ bez kimonoa), kao i zlatnu medalju u apsolutnoj kategoriji (sve kilaže) ujedno i najzahtjevnijoj od sve tri , Srebrnu medalju na Serbian Open International Championship-u i dvije bronzane medalje na Beograd Open 2016 takmičenju čime je samo dokazao svoju istrajnost, upornost i požrtvovanost perspektivnog sportiste.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com