RISIVERI ODLAZE U ZABORAV - Volim Podgoricu

RISIVERI ODLAZE U ZABORAV

 

 

(Podgorica, 19. maj 2017. godine) – Kompanija Telemach saopštila je da MMDS tehnologija, na osnovu koje rade stari BBM risiveri, prestaje da radi 15. juna. BBM risiveri odlaze u zaborav, jer predstavljaju zastarjelu tehnologiju, objašnjavaju iz kompanije.

Svi korisnici koji u ovom trenutku i dalje televiziju gledaju preko BBM risivera mogu da odaberu mnogo bolju i savremeniju ponudu – kablovsku i digitalnu Telemach televiziju ili satelitsku televiziju Total TV po specijalnoj akciji koju smo za njih pripremili. Prelaskom na ove TV platforme dobijaju značajno više kanala, bolju sliku, i televizijski servis, koji će korisničko iskustvo podići na veći nivo,“ saopšteno je iz Telemacha.

Telemach korisnicima koji nastave da koriste BBM risivere do 15. juna, junski račun će biti obračunat samo za taj period.Kako ne bi ostali bez televizijske usluge u narednom periodu, korisnici treba da, do navedenog datuma, odaberu jednu od specijalnih ponuda koje je Telemachpripremio.

 

Telemachje prvi kablovski operator na tržištu Crne Gore, nastao kao BBM 2006. godine. Dio je UnitedGroup-e, kojoj pripadaju najveći operatori u regionu, SBB u Srbiji, Telemach u Bosni i Hercegovini i Sloveniji i Total TV u svim zemljama regiona, kao i UnitedMedia sa Sport Klub, N1, Grand, Mini Ultra i Ultra kanalima. Pored digitalne televizije sa najviše HD kanala, Telemach nudi najbrži internet u Crnoj Gori i usluge fiksne telefonije koja je besplatna u okviru UnitedGroup mreže u cijelom regionu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com