Home / LJUDI / Bojan T. ZAPALIO GAZDI KANCELARIJE jer mu nije dao dvije plate!

Bojan T. ZAPALIO GAZDI KANCELARIJE jer mu nije dao dvije plate!

Bojan T. iz mjesta Jelen Do, Radnik firme za preradu voća i povrća iz Požege, zapalio je dvije kancelarije preduzeća u kojem radi, posle svađe sa vlasnikom koji mu duguje dvije plate, prenose “Večernje novosti”.

Potom je sačekao policiju, mirno se predao i sproveden je u pritvor. Tužilaštvo će ga najvjerovatnije teretiti za izazivanje opšte opasnosti.

– Sve se dogodilo u četvrtak u popodnevnim časovima. Očekujemo policijski izvještaj da bismo protiv osumnjičenog podnijeli krivičnu prijavu – rekla je za “Novosti” Jelena Ćurčić, osnovni tužilac u varoši na Skrapežu.

Prema prvim saznanjima, radnik je očajan zbog besparice, nemoćan da na zakonit način dođe do zarađenog novca, prvo ušao u verbalni sukob sa vlasnikom firme. Kada ubeđivanje nije urodilo plodom, po jednoj kancelariji je iz kantice prosuo benzin, a zatim je zapalio prostoriju. Vatra se ubrzo proširila i na drugu kancelariju, napravivši štetu od oko 400.000 dinara. Policija i vatrogasci odmah su se pojavili na licu mjesta, čime je spriječeno širenje požara.

– U požaru su izgorjeli registratori, kompjuter, dva laptopa, radni sto, klima-uređaj, orman… – rekli su vatrogasci.

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com