BRAVO, MATIJA! Čestitke za JUBILEJ: 222 priče o ljudima, gradovima, sudbinama - Volim Podgoricu

BRAVO, MATIJA! Čestitke za JUBILEJ: 222 priče o ljudima, gradovima, sudbinama

Emisija koja je osvojila simpatije velikog dijela gledalaca u Crnoj Gori, “Grad koji volim” autora i voditelja Matije Milačića, u četvrtak 25. maja slavi značajan jubilej –  222. emisiju. Kroz priče isto toliko gostiju, njihove prijatelje, profesije, životne puteve, ovaj serijal je iskrena, ljudska, evmotivna priča o Crnoj Gori.
Prema riječima urednika, ovo će biti jedno lagano druženje, svih gostiju koji su prošli kroz ovu emisiju.
“Moja zamisao jeste bila, da se o Spasovdanu podružimo, kako gosti, tako i moji dragi prijatelji, braća i kumovi. Veliku, ogromnu zahvalnost dugujem restoranu “Salaš 23” i drugu Bošku Boškoviću, koji je zaista prepoznao ovu emisiju i ovaj događaj, kao pravu promociju, lijepog druženja, sklapanja novih poznanstava, pjesme, igre i šale.
Takođe, za ovu priliku smo spremili zahvalnice, koje će biti simbolično uručene, svim ljudima koji su i najmanjim dijelom ulžili svoj rad, trud, volju u projekat kakav je emisija “Grad koji volim”. Između ostalih, tu je i portal “Volim Podgoricu” koji nas uvjek i svugdje prate, neko ko je obezbijedio da voditelj, tačnije moja malenekost, lijepo izgleda, butik “Vero Moda”, ne zbog toga, prvi i najbolji butik odijela, cipela i galanterije u Crnoj Gori. Kako se pojaviti ispred kamera, ako vas “kroz ruke” nije provukao kum Zoran Vukčević, koji je ujedno bio i prvi gost u ovoj emisiji.
Naravno veliko i neizmjuerno hvala restoranima: ” “Trpeza”, “Galerija”, “Peskarija”, “Barka”, “Piazza”, “Hard Rock caffe-u” , Hotelu “Ambiente” i mnogim drugima prijateljima koji su bili uz nas.
Ono što sam prvo trebao reći, a to je hvala marketing timu Lutrije Crne Gore i TV 777 i kolegama. Ovo će biti nezaboravna noć, “Salaš 23”, Spasovdan od 18,00 sati!” u dahu kazuje Milačić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com