Uhapšen Žarko Đukanović (26), pronašli mu skank u BMW-u (FOTO) - Volim Podgoricu

Uhapšen Žarko Đukanović (26), pronašli mu skank u BMW-u (FOTO)

Pripadnici Policijske stanice Olovo uhapsili su preksinoć 26-godišnjeg Žarka Đukanovića, državljanina Crne Gore, u čijem automobilu su pronašli oko 8,5 kilograma marihuane, pišu mediji u BIH.

Policajci su u srijedu u noćnim satima na magistralnom putu M-18 u mjestu Olovske Luke obavljali redovne poslove kontrole saobraćaja, te su zaustavili i kontrolisali vozilo šlep-službe, registarskih oznaka K94-E-794, kojim je upravljala osoba S. M., nastanjena u Istočnom Novom Sarajevu, dok je Đukanović bio na mjestu suvozača.

Na tovarnom dijelu šlep-vozila nalazio se automobil BMW, registarskih nacionalnih oznaka Crne Gore MK-AE-511, koji je u vlasništvu osobe D. T., a koristi ga Đukanović.

Policajci su pregledali unutrašnjost BMW-a i u njemu pronašli putnu torbu u kojoj se nalazila veća količina marihuane, upakovane u osam pojedinačnih paketa, umotanih u prozirnu foliju.

O svemu je odmah obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, a na mjestu događaja je obavljen uviđaj. Vozila su osigurana i izmještena na službeni parking, a pronađena droga je izuzeta i bit će predmet potrebnih vještačenja u Odsjeku za kriminalističku tehniku i KDZ MUP-a ZDK. Vaganjem je utvrđeno da se radi o količini od 8.500 grama marihuane.

Đukanović je nakon kontrole i pronalaska droge uhapšen i priveden u službene prostorije Policijske stanice Olovo, gdje je ispitan i kriminalistički obrađen.

– Osumnjičeni je sinoć oko 22 sata predat u nadležnost i daljnje postupanje Tužilaštvu ZDK, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu i otkrivanju izvršioca, zbog postojanja sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga – kazali su iz policije.

1 komentar

  1. The the very next time I read a blog, I hope so it doesnt disappoint me as much as this. Come on, man, It was my solution to read, but I personally thought youd have something interesting to convey. All I hear can be a lot of whining about something that you could fix in case you werent too busy interested in attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com