PONOS PODGORICE: Ovi maturanti su poslali NAJSNAŽNIJU PORUKU (FOTO) - Volim Podgoricu

PONOS PODGORICE: Ovi maturanti su poslali NAJSNAŽNIJU PORUKU (FOTO)

Na maturskoj noći Škole za srednje i više stručno obrazovanje „Sergije Stanić” u SC „Morača” okupilo se 300 učenika četvrtog razreda, uglavnom odjeveni po poslednjoj modi, kao što je to slučaj ne samo na maturama već i na polumaturama. Djevojčice se trude da izgledaju kao djevojke, i za skupe toalete šminke i frizure se izdvja ogroman novac.

Ovi mladi ljudi iz škole Sergije Stanić poslali su, bez riječi, najsnažniju poruku vršnjacima, ali i roditeljima koji često podržavaju nerealne zahtjeve svoje djece.

Dio učenika iz odjeljenja IV-1 i IV-2 su toalete i odijela zamijenili farmerkama i majicama. Dio učenika iz odjeljenja IV-2 nosio je majice na kojima je pisalo „mudrome dosta” , dok je dio muškaraca iz odjeljenja IV-1 nosio majice na kojima je pisalo „odijelo”.

Fotografije ovih djevojaka i mladića koji su odlučili da na ovaj način izraze svoj bunt protiv brojnih anomalija crnogorskog društva, postale su hit na društvenim mrežama, a oni su definitivno “kraljevi i kraljice” ovogodišnjih maturskih večeri.
-Ispraćamo još jednu generaciju koja je bila primjer po ponašanju. Smatram da su nastavnici dobro odradili svoj dio zadatka i da su nesebično prenosili svoja znanja i vjerujem da su doprinijeli da budu dobri ljudi. Za ove tri, odnosno četiri godine njihovog školavanja uložili smo dosta truda, puno energije, znanja zbog čega su naši učenici pripremljeni za tržište rada i za dalje školovanje. Želim im da u daljem poslu i obrazovanju postižu zapažene rezultate, a da im ovo veče ostane u lijepom sjećanju – rekao je Zoran Klikovac, direktor škole.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com