PODGORIČANIN IZUDARAO SEBE, PA POLICIJI PRIJAVIO TRI MUŠKARCA - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN IZUDARAO SEBE, PA POLICIJI PRIJAVIO TRI MUŠKARCA

Podgoričanin Sefedin Drešaj (36) uhapšen je juče pod sumnjom da je kao vozač firme “Naš taksi” izmislio razbojništvo, jer je prethodno potrošio višednevni zarađeni pazar od 130 eura, pišu Dnevne novine.

Drešaj je, kako se sumnja, iscenirao razbojništvo, u noći 25. maja, kada je i podnio prijavu u podgoričkom Centru bezbjednosti.

Prema nezvaničnim informacijama, on je u prijavi naveo da su mu u vozilo ušla tri nepoznata muškarca, koja su tražila da ih odveze sa jedne na drugu lokaciju, te da su ga navodno napala kada je zaustavio vozilo, izudarali ga i oteli mu sav novac, koji je imao kod sebe.

Inspektorima je ta verzija i način opisivanja slučaja bio sumnjiv, te su krenuli prvo u provjeru vjerodostojnosti njegovog iskaza, za koji su ubrzo utvrdili da je lažan.

Istina je, ipak, bila potpuno drugačija. Drešaj je potrošio novac, a onda je osmislio razbojništvo, kako bi opravdao nestanak pred poslodavcem. Tako se dosjetio da sam sebe uzudara pesnicama po glavi i nanese ogrebotine po vratu, a potom da ode u Urgentni centar, kako bi mu se konstatovale nasilne povrede. Sa tim nalazom se potom zaputio u policiju i prijavio slučaj.

Nakon kriminalističke obrade, prema sazanju DN, on je priznao da je lažno prijavio razbojništvo zbog čega je protiv njega podnijeta krivična prijava.

Dnevne novine

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com