POŽURITE! Prvih 100 kupaca Huawei P10 dobija VRIJEDAN POKLON - Volim Podgoricu

POŽURITE! Prvih 100 kupaca Huawei P10 dobija VRIJEDAN POKLON

Crnogorski Telekom je pripremio iznenađenje za svoje korisnike i omogućio da uz kupovinu Huawei P10 i P10 Plus dobiju vrijedan poklon –Huawei Y5 II. Ponuda važi za prvih 100 kupaca, a omogućena je za kupovinu uređaja na rate.

Najnoviji model Huawei telefona jedan je od najaktuelnijih mobilnih uređaja u svijetu danas i predstavlja savršenu kombinaciju tehnologije i umjetnosti. Posljednja P serija Huawei pametnih telefona kombinacija je izuzetnog hardvera i unaprijeđenog softvera. Karakterišu ga upadljive boje, savršeni dizajn i dvostruka Leica prednja i zadnja kamera, koje donose vrhunske tehničke i umjetničke funkcije fotografisanja.

Trendi boje i dizajn podrazumijevaju Hyper Diamond-Cut završnicu i izbor boja kreiran u partnerstvu sa Pantone Color Institutom. Pokreće ga Kirin 960 procesor kao i potpuno novi EMUI 5.1 koji može da predvidi upotrebu aplikacija kako bi alocirao i reciklirao sistemske resurse.

Osim višegodišnjeg partnerstva sa Leica Camera i Pantone, Huawei sarađuje i sa Saatchi Gallery na svjetskom nivou. Saatchi Gallery i Leica Camera angažovali su renomirane fotografe da koriste P10 kako bi istražili njegove karakteristike i prikazali brojne mogućnosti dvostrukih sočiva kamere.

Huawei se udružio i sa prestižnim londonskim Univerzitetom umjetnosti Central Saint Martins, vodećim svjetskim centrom za umjetnost i dizajn. Inspirisan dizajnom budućnosti, preko 60 studenata dobilo je zadatak da stvara dodatke za HUAWEI P10 koji spajaju svijet mode sa tehnologijom.

Huawei P10 i P10 Plus su u zvaničnoj prodaji u Crnogorskom Telekomu od 10. aprila, a sve informacije o uređajima i načinu kupovine korisnici mogu naći na sajtu kompanije: www.telekom.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com