Petrović NAJBOLJI STRIJELAC Telekom Prve fudbalske lige - Volim Podgoricu

Petrović NAJBOLJI STRIJELAC Telekom Prve fudbalske lige

Napadaču Mladosti Zoranu Petroviću danas je, na svečanosti u podgoričkom hotelu Hilton, uručen Trofej Radija Crne Gore koji se dodjeljuje najboljem strijelcu Telekom Prve fudbalske lige.

On je do prestižnog trofeja došao sa 14 golova. On je na čelo liste strijelaca došao u finišu sezone – u utakmici 33. kola protiv Lovćena čak četiri puta je zatresao protivničku mrežu.

Golgeter Budućnosti Goran Vujović postigao je 12, a gol manje Bojan Božović iz Sutjeske.

Četvrti Trofej Radija Crne Gore našem mladom reprezentatvcu uručio je nekadašnji fudbaler i trener Budućnosti Gano Ćerić.

“Želim da se zahvalim trenerima sa kojima sam sarađivao u prethodnoj sezonu – Nikoli Rakojeviću, Goranu Perišiću i Mladenu Vukićeviću”, kazao je Petrović i istakao da je Vukićević najviše vjerovao u njega.

“Zahvaljujem se i saigračima, ovo je zajednički uspjeh”, dodao je fudbaler Mladosti.

Sa uručenja priznanja: Zoran Petrović, Gano Ćerić i direktor RCG Radojica BulatovićSa uručenja priznanja: Zoran Petrović, Gano Ćerić i direktor RCG Radojica Bulatović

Trofej za najboljeg strijelca crnogorskog šampionata Radio Crne Gore pokrenuo je 2013. godine.

Urednik Sportskog programa RCG, Radislav Tvrdišić, čestitao je Petroviću i podsjetio na teškoće koje sportski novinari i komentatori imaju na većini naših stadiona.

“Pehar dodjeljujemo ne samo da bi vrednovali učinak golgetera u domaćem šampionatu, već kao i podstrek mladima da se bave sportom”, kazao je Tvrdišić.

Trofej Radija Crne Gore do sada su osvajali Goran Vujović, Stefan Mugoša i Marko Šćepanović.

RCG je za doprinos medijskoj promociji projekta uručio zahvalnice kolegama, Milutinu Grguru (TVCG) i Milošu Antiću (Dnevne novine).

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com