PODGORIČANKU UJEO PAS: Podnijeli krivičnu prijavu protiv Dragane Burić - Volim Podgoricu

PODGORIČANKU UJEO PAS: Podnijeli krivičnu prijavu protiv Dragane Burić

Podgoričanki D.M.B., belgijski ovčar je razderao ruku, kada je sa suprugom došla da pogleda stan, koji se iznajmljuje u privatnoj kući u Zagoriču.

Oni su zbog toga podnijeli krivičnu prijavu protiv Dragane Burić, za koju je kako tvrde ustanovljeno da je belgijski ovčar njen pas i da je ona službenica MUP-a.

Kako je ispričao suprug povrijeđene žene Marko Boljević, njoj je pas 13. aprila razderao skoro do kosti ruku, a bukvalno su pobjegli iz dvorišta, dok je Burić pokušavala da smiri psa.

“Kada smo došli ispred kapije pozvala nas je unutra, vidio sam psa kod kućice, nijesam primijetio da li je bio vezan ili nije. Burić nam je  rekla da se ne brinemo, da je to još štene. Ušli smo unutra, pogledali stan, izašli napolje i kada smo pričali sa njom, pas je napao, odnosno skočio na mene prvo”, kazao je Boljević.

On je istakao da je psa odgurnuo, a on se onda ustremio na suprugu i ujeo je za ruku.

“Pobjegli smo iz dvorišta, dok je Burić pokušavala  da smiri psa. Sjeli smo u automobil, u kojem je bilo troje naše male djece i odvezli se u Hitnu pomoć, nakon čega su nas uputili u Urgentni”, kazao je Boljević.

On je rekao da su djeca istraumirana  i preplašena bila kada su vidjeli majku raskrvavljene ruke, a da je medicinska sestra iz Hitne pomoći pokušavala da ih smiri.   Njegova supruga kazala je da se to dogodilo 13. aprila u večernjim časovima i da će morati da za nekoliko mjeseci ide na operaciju ruke.

“Ruka mi trne, nemam normalan osjećaj. Doživjela sam tešku traumu i povredu”, istakla je ona i na uvid dala medicinsku dokumentaciju. Ona je juče bila kod neurologa, koji joj je propisao da mora narednih dana da prima terapiju, odnosno injekcije. Boljević je kazao da ne znaju da li je nešto učinjeno povodom  krivične prijave.

Novinar „Vijesti” kontaktirao je Burić, koja je kazala da joj nije jasno zbog čega je pozvana i da joj je smiješno zašto su došli da se žale.

“Ne znam odakle Vam pravo da me zovete”, kazala je, a nakon što je novinar objasnio da je pozvana da bi čuli i njenu stranu, rekla je da je pas njene kćerke.

“Imaju dvije table na kapijama za upozorenje na psa. Pas je bio zavezan”, kazala je Burić.

Na nekoliko puta ponovljeno pitanje, kako se desilo da pas ujede ženu, kazala je da je bio vezan, ali da je nakon nekog vremena bio slobodan.

“Skočio je na čovjeka, želio je da se igra, to je štene, žena je počela da histeriše, možda je zbog te njene reakcije reagovao tako”, kazala je Burić.  Ona je nakon toga razgovora nazvala ponovo novinara i kazala između ostalog da ne želi da se pominje njeno ime  u novinama. Nakon toga poslala je  SMS poruku da je predmet proslijeđen sudu i da ne želi da daje nikakve izjave, niti da njeno ime „provlači po novinama i da čekamo da sud odluči”. Boljević navodi da taj dan nije vidio da ima tabli na kapiji, ali da je to nebitno, jer ih je Burić pozvala da uđu u dvorište.
Iz Uprave policije nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti” povodom događaja u Zagoriču.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com