Vi ste pravi uzori današnjim mladim generacijama - Volim Podgoricu

Vi ste pravi uzori današnjim mladim generacijama

Ministar sporta Nikola Janović primio je danas crnogorske fudbalske reprezentativce, Stevana Jovetića i Stefana Savića.

“Bila je to prilika da zajedno porazgovaraju o daljim planovima i ambicijama dvojice naših fudbalskih asova i da, kako je kazao Janović, uoči odlučujućih mečeva našim hrabrim sokolima pružimo podršku, kako bi uspjeli u misiji da po prvi put odvedu Crnu Goru na veliko takmičenje u najprestižnijem svjetskom sportu”, navodi se u saopštenju Ministarstva sporta.

Kako se navodi, Janović je Saviću i Jovetiću “poželio dobrodošlicu u novoformirano Ministarstvo sporta ističući da njih dvojica nijesu samo veliki fudbaleri i perjanice naše reprezentacije, već još veći humanisti, što su i pokazali više puta do sada”.

„Vi ste pravi uzori današnjim mladim generacijama, primjer da ste kao  vrhunski fudbaleri i sportske veličine uprkos svjetskoj slavi i planetarnoj popularnosti, ostali čvrsto na zemlji, skromni i spremni da nesebično pomognete”, rekao je Janović.

Ministar Janović je zahvalio Jovetiću i Saviću “što  u dresu reprezentacije Crne Gore sebe nesebično daju na fudbalskom terenu,  uz želju da sve naše momke iz reprezentacije kao i stručni štab, prati sreća  u nastavku kvalifikacija”.

(Vijesti)

1 komentar

  1. Hello there. I need to to inquire something…is this a wordpress weblog as we are thinking about changing across to WP. Furthermore did you make this template on your own? Many thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com