KOD PODGORIČANINA PRONAĐENE CIGARETE VRIJEDNE 1.500 EURA - Volim Podgoricu

KOD PODGORIČANINA PRONAĐENE CIGARETE VRIJEDNE 1.500 EURA

 

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za suzbijanje privrednog kriminaliteta su danas podnijeli nadležnom tužiocu krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog lica zbog osnovane sumnje da je počinilo krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Naime, službenici Odsjeka su, 06.06.2017. godine, postupajući po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Podgorici, izvršili pretres vozila marke „Lada“ podgoričkih registarskih oznaka, kao i objekta u Golubovcima koji koristi D.K. (41) iz Podgorice. Tom prilikom, policijski službenici su pronašli i oduzeli veću količinu duvanskih proizvoda, i to 759 paklica cigareta različitih brendova čija se vrijednost procjenjuje na oko 1.500 eura. D.K. za oduzete duvanske proizvode nije posjedovao nikakvu dokumentaciju, a sumnja se da su bili namijenjeni daljoj prodaji.

Pronađene i oduzete cigarete su predate službenicima Uprave carina na dalje postupanje.

O događaju je obavješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se protiv D.K. podnese krivična prijava u redovnom postupku, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljena trgovina, saopšteno je iz UP.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com