NOVI DEBAKL: TIM PREGAZIO NOVAKA - Volim Podgoricu

NOVI DEBAKL: TIM PREGAZIO NOVAKA

Novak Đoković od ponedjeljka neće biti ni drugi igrač svijeta, njegov slobodan pad se nastavio eliminacijom u četvrtfinalu Rolan Garosa.

Izlazak iz krize se ne nazire i toga je srpski teniser, čini se, svjestan.

“Posljednjih 12 mjeseci donijeli su različite emocije. Do US opena sam žiivio na talasu uzbuđenja koje sam osjećao nakon osvajanja Rolan Garosa prošle godine, ali sam se od septembra-oktobra našao u situaciji u kojoj nikada nisam bio ranije. Očigledno je da je teško izaći iz pozicije u kojoj sam sada, teško je i da shvatim šta bi trebalo da uradim”, priznao je Đoković.

“Pokušavam da budem na nivou na kome sam bio, trudim se, dajem sve od sebe, ali… Znam, međutim, da sam dostigao najveće visine u mom sportu, i ta sjećanja i iskustvo koje ima daju mi nadu i vjeru da mogu da uspijem. Sada nemam odgovor – kako”, kazao je Đoković, nakon poraza od Dominika Tima.

Srspki teniser je naglasio da on ne vodi bitku samo sa samim sobom…

“Meni je razumljivo zašto sam u centru pažnje, ali nisam ja jedini teniser na svijetu, niti se svijet vrti oko mene. Ima mnogo novih momaka, koji su gladni uspjeha i velikih pobjeda, i koji igraju fenomenalno. I oni zaslužuju pažnju, veću nego što je dobijaju”, kazao je Đoković.

Šta dalje…

“Okrećem još jednu novu stranicu. Prvo moram da shvatim šta se događa i razmislim. Zatim da radim na svemu, pa ćemo da vidimo dokle će me to dovesti”, kazao je Đoković.

Vijesti

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com