Opet otišla studentkinja koju su svi tražili prije 10 dana - Volim Podgoricu

Opet otišla studentkinja koju su svi tražili prije 10 dana

Kada je početkom ovog mjeseca nestala studentkinja Jelena Lazarević, cijela Srbija je bila na nogama! Međutim, ona je sada ponovo odlučila da se skloni. Za mnoge u Beogradu je nestala. Više nije tu i neće se vraćati neko vrijeme.

Bez trunke empatije i razumijevanja, ta ista javnost koja je željela da se Jelena vrati živa i zdrava “gađala je kamenjem”. Komentari su, malo je reći, bili strašni.

Ali Jelena Lazarević, studentkinja Ekonomskog fakulteta u Beogradu, ponovo je odlučila da nestane!  Ovog puta je rekla roditeljima da želi da se skloni iz Beograda.

Sada je u Prijepolju s njima. Očigledno da je teško podnijela sve što se dešavalo otkako je odlučila da se skloni od svih, pa se tako i sada ponovo sklonila.

Sada je dobro, sada je sve dobro – rekao nam je danas njen zet Darko Mirković.

Jelena je nakon što se vratila kući, u iznajmljen stan na Kanarevnom brdu, bila u bolnici Laza Lazarević na pregledu. Ljekari su rekli da mora da se odmara, miruje i ne opterećuje.

Ipak, komentari ne daju Jeleni i njenoj porodici da u miru rješavaju svoje probleme.

Pogodili su nas komentari. Ono je stvarno užas. Dalje komentare na to nemam – rekao nam je zet.

Dodao je da su svi stavili tačku na to.

– Najvažnije je da je Jelena dobro. Mi smo stavili tačku na tu priču i krenuli dalje – rekao nam je Darko za kraj i dodao da se Jelena uskoro vraća na fakultet.

Podsjetimo, Jelena Lazarević nestala je u petak, 2. juna, pola sata posle ponoći nakon što je završila smjenu u kafiću “Anggolo”.

(M.Čule – Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com