Kongresmen ranjen u pucnjavi - Volim Podgoricu

Kongresmen ranjen u pucnjavi

Pet osoba, među kojima i kongresmen republikanaca Stiv Skalis, ranjeni su u pucnjavi tokom treninga bejzbola u američkoj saveznoj državi Sjeverna Virdžinija.

To je potvrdio Skalisov kolega republikanac Mo Bruks.

Bruks, koji je bio na mjestu napada, naveo je da je nekoliko njegovih kolega ležalo na zemlji, kao i da je napadač bijelac koji je ispalio između 50 i 100 metaka.

Televizija „Foks njuz“ javila je da su šef poslaničke grupe Predstavničkog doma američkog Kongresa Stiv Skalis i njegovi saradnici pogođeni iz vatrenog oružja.

Senator Rand Pol, koji je takođe bio na mjestu napada, naveo je da je policija spriječila “potencijalni masakr“.

Policija je tvitovala da „sprovodi istragu o višestrukoj pucnjavi i da je osumnjičeni u pritvoru“.

Senator iz Jute Majk Li saopštio je za „Foks njuz“ da je Skalis upucan u kuk, ali nije životno ugrožen.

Predsjednik SAD Donald Tramp izdao je saopštenje povodom pucnjave u kojem je naveo da su on i potpredsjednik Majk Pens “upoznati sa situacijom u Virdžiniji i da je motre“.

“Duboko smo ožalošćeni zbog ove tragedije. Naše misli su sa članovima Kongresa, njihovim saradnicima i svima koji su pogođeni“, dodao je Tramp.

(Tanjug)

1 komentar

  1. I love your blog site.. great colorings & style. Did a person style and design this fabulous website you as well as have you actually hire an attorney to make it work to suit your needs? Plz respond as I!|m looking to layout my own, personal weblog in addition to would wish to understand in which ough bought the following via. appreciate it

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com