NAUČITE KAKO DA IZNERVIRATE PRIPADNIKE SVIH ZNAKOVA - Volim Podgoricu

NAUČITE KAKO DA IZNERVIRATE PRIPADNIKE SVIH ZNAKOVA

 

 

Ukoliko vam neko nekako napakosti, naljuti vas ili naprosto učini bilo šta za šta smatrate da je vrijedno osvete – treba da znate kako tu osobu da iznervirate. Zvijezde, gle čuda, pomažu i u tome.

Evo zbog čega horoskopski znaci gube nerve:

OVAN: Samo mu recite da se smiri. Ovan najviše mrzi kad mu neko stavi do znanja da je nervozan – onda se njegov gnijev još više razbudi.

BIK: Ispalite ga. Nevažno je da li ćete mu reći da ne možete da se vidite sa njim ili nešto banalno poput “ne jede mi se sladoled, mijenjamo planove”. Bikovi ne podnose kad neko ne isprati do kraja njihove zamisli.

BLIZANCI: Najveće pričalice zodijaka ne podnose da ih neko nadgovori. Samo počnite da govorite u glas sa njima i vidjećete kako lako gube nerve.

RAK: Recite Raku da je previše ćudljiv i uspjećete da ga iznervirate. On je vrlo svjestan toga da je osjećajan, osjetljiv i da često mijenja raspoloženja i zato ne voli da ga na to podsjećaju.

LAV: Kralj džungle i zodijaka je apsolutno najegocentričniji znak i zato ne podnosi da ga neko ignoriše. Samo ne obraćajte pažnju na to što radi i govori.

DJEVICA: Ako se pročuje da ste je ogovarali, makar to bilo i nešto bezazleno, Djevica će poludjeti!

VAGA: Ona je racionalna, staložena i sigurna u sebe, osim… Ako je uzmete zdravo za gotovo i ne dopustite joj da dokaže svoje vrijednosti, Vaga će se žestoko iznervirati.

ŠKORPIJA: Strastvena i žestoka Škorpija generalno teško podnosi kritike, ali ako počnete da osporavate njen muzički ukus smatrajte da ćete biti u centru gnijevne oluje.

STRIJELAC: Lavovi ne vole da budu ignorisani jer to škodi njihovom egu, ali ni Strijelčevi nisu baš srećni kad ih “ispalite”. Ne odgovorite mu na poruku i iznerviraće se gore nego iko!

JARAC: Na oko hladni i smireni, Jarčevi često umiju da pretjeruju – u bilo čemu. Zato, nešto najgore što možete da uradite Jarcu jeste da mu kažete da pretjeruje.

VODOLIJA: One su slobodoumne, vedre, razigrane i kreativne. Nimalo ne podnose da im kažete šta treba da rade i to će ih veoma iznervirati.

RIBE: Jeste da ponekad umiju da budu razmažene, ali ako osjete da im povlađujete i da ih pretjerano štitite – Ribe će da polude.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com