PODGORIČANIN PUŠTEN, PA UHAPŠEN NA KAPIJI ZATVORA - Volim Podgoricu

PODGORIČANIN PUŠTEN, PA UHAPŠEN NA KAPIJI ZATVORA

 

Bojan Ajković za kojim je srpska policija bila raspisala potjernicu zbog šverca narkotika juče je pušten, pa ponovo uhapšen na kapiji Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, zbog sumnje da je prošle nedjelje napao policajca kada je privođen u budvansku policiju, saznaje Pobjeda. 

 

Prema informacijama ovog lista, Ajkoviću su lisice stavljene zbog napada na policajca i pokušaja bjekstva nakon što je uhapšen.

Nakon što su mu na kapiji ZIKS-a stavljene lisice inspektori su ga sproveli u budvansku policiju. Danas će biti saslušan kod tužioca koji će se izjasniti o zadržavanju.

Ajković je uhapšen 8. juna kada je prijavio da ga je nožem povrijedila supruga V.A. (23). Ona je tada privedena zbog krivičnog djela nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Tokom saslušanja inspektori budvanske policije su utvrdili da su srpske vlasti raspisale potjernicu za Ajkovićem zbog šverca droge.

Kada su mu policajci saopštili da će biti uhapšen pokušao je da pobjegne, a potom je i nasrnuo na njih. Ajković se u policijskim evidencijama vodi kao osoba bliska klanu pokojnog Baranina Luke Đurovića.  

Pobjeda

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com