INTERVENTNA POLICIJA IZAZVALA HAOS? Povrijeđeno više osoba, protest ispred policije - Volim Podgoricu

INTERVENTNA POLICIJA IZAZVALA HAOS? Povrijeđeno više osoba, protest ispred policije

Stotinak građana Ulcinja, predvođeni političkim i opštinskim čelnicima, su se okupili ispred zgrade Ispostave policije izražavajući na taj način protest zbog racije Interventne jedinice iz Bara po ulcinjskim lokalima

U subotu vece(17.06.2017)oko 22.30 u Ulcinju, specijalna jedinica crnogorske policije u okviru svojih aktivnosti, izvrsila je raciju u mnogim ulcinjskim lokalima.

Kako navode sagovornici TV Teuta, koji su bili na licu mjesta, oni su vrijedjani I nasilnicki napadnuti, uglavnom mladi ljudi. Ovakvo ponasanje je odjednom okupilo oko 200 gradjana i politickih funksionera ispred policijske stanice u Ulcinju.

Prema dobro informisanim izvorima TV Teuta, vezano za ovaj slucaj, napadnuta lica ce podici krivicnu prijavu.

Portal Ul info prenosi da se sinoć stotinak građana Ulcinja, predvođeni političkim i opštinskim čelnicima, su se okupili ispred zgrade Ispostave policije izražavajući na taj način protest zbog racije Interventne jedinice iz Bara po ulcinjskim lokalima.

Tom prilikom je nekoliko osoba zadobilo lakše tjelesne povrede, dok su tri osobe privedene i nakon davanja izjave u policiji puštene.

Među onima koji su maltretirani bio je i jedan američki državljanin.

U policiji su nezvanično kazali da je to uobičajena akcija, a kao povod se navodio napad na jednog policajca koji se dogodio prije nekoliko dana.

Ministar za ljudska i manjinska prava Mehmed Zenka, gradonačelnik Ulcinja Nazif Cungu i poslanici Genci Nimanbegu i Ljuiđ Škrelja odmah su došli do zgrade policije i zatražili objašnjenje za ovu akciju.

Zenka i Cungu su kazali građanima da koliko danas treba dokumentovati sve slučajeve neprimjerene intervencije nad građanima kako bi advokat uložio tužbu, te da dokazi budu proslijeđeni i drugim nadležnim organima.

Poslanik Dritan Abazović, koji se nešto kasnije pridružio svojim kolegama, rekao je da je akcija Interventne jedinice bila bespotrebnom ocjenjujući da se radilo o demonstraciji sile.

2 komentara

  1. Udri milicijo pokvarena, svoje koalicione partnere! Deri po narko dilerima, i trgovcima organa… Ne zna se ko je gori, ova prljava, dps batinaska bagra u uniformi, ili ovi poludivlji vaRvari, kriminalci koji dolaze da orgijaju i bahate se po nasem Ulcinju… Udri milicijo, a nadamo se mi posteni gradjani, da ce i po vama udarit Skrelja i Dritan, dako vise shvate sa kavim su oloshima u koaliciju! Dolje Vlada, Dolje DPS mafija i gadovi!

  2. An intriguing discussion will be worth comment. There’s no doubt that you should write more on this topic, it might not be described as a taboo subject but normally folks are inadequate to speak on such topics. To another location. Cheers

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com