Evo zašto neke žene vole da ih muškarci vežu i budu grubi tokom seksa - Volim Podgoricu

Evo zašto neke žene vole da ih muškarci vežu i budu grubi tokom seksa

 

Erotski filmovi koji su sada široko poznati javnosti doveli su do toga da sado-mazo bude normalna pojava.

Neki se pitaju zašto bi neko uopšte poželio da bude grubo tretiran tokom seksa.

Evo šta o tome kažu žene koje su isprobale čari submisivnosti i otkrile da uživaju u tome.

“Radim vrlo stresan posao na visokoj poziciji. Ja sam odrasla žena i mogu se brinuti za sebe, ali u krevetu preferiram da neko drugi preuzme odgovornost i donosi odluke. Želim se prepustiti. Tražim muškarca koji će mi dokazati da može preuzeti kontrolu i da je vrijedan moje potčinjenosti. Ne želim da me veže, treba mi partner koji će me moći potčiniti samo tonom glasa”, kaže Ebi.

Mnogi pretpostavljaju da dominantnost u krevetu znači da je muškarac dominantan u svakom aspektu veze, ali to često nije tako.

“Moraš biti jaka i sigurna osoba da bi mogla biti submisivna, a moraš i imati povjerenja u partnera. Smatram da dijeljenje fetiša u kom oboje uživamo povećava bliskost u našoj vezi. To što sam submisivna u spavaćoj sobi ne znači da mi nedostaje samopouzdanja u svakodnevnom životu. Moj partner i ja ne praktikujemo takve igrice svaki put, ali povremeno se počastimo. To je u principu isto kao kad drugi parovi odu u restoran”, kaže Lusi.

Ne radi se samo o seksualnom užitku, ta potreba kod nje ide puno dublje.

Njen suprug Met ne smatra da njegova seksualna dominacija nad ženom znači da je ne poštuje, upravo suprotno.

“Najbolji dio u tome da dominirate nad nekim je način na koji njeno tijelo reaguje ako je to pozitivna reakcija. Uživam u tome što je uzbuđuje to što je tjeram da radi. Između nas nema ništa osim ljubavi i poštovanja, komuniciramo oko svega što želimo da radimo u seksu i to nam daje osećaj obostrane prihvaćenosti”, kaže on.

Index.hr

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com