Otvoren Fashion&Friends u Baru - Volim Podgoricu

Otvoren Fashion&Friends u Baru

Crnogorsko tržište postalo je bogatije za još jednu modnu šoping destinaciju – u srcu Bara otvoren je prvi multibrand store Fashion&Friends! Tom prilikom su ulici Vladimira Rolovića 13 predstavljene letnje kolekcije vodećih imena svetske mode: Guess, Desigual, Hilfiger Denim, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Colors of California, Munich, Premiata, Scotch&Soda, Maison Scotch, Levis, Timberland,Ugg, 4 US, Replay, Diesel, Superdry.

”Ovo je četvrta Fashion&Friends radnja na teritoriji Crne Gore i mi smo presrećni što možemo da kažemo da smo u ovoj godini uspješno ostvarili naše planove koji se tiču razvoja i ekspanzije na crnogorskom tržištu. U suštini ovo je jedan veliki pomak za nas kao kompaniju zato što smo odlučili da poslije Podgorice, Budve i Kotora otvorimo prodavnicu ovakvog tipa na ovakvoj lokaciji u Baru, koji je jako značajan grad za nas i za naš biznis u Crnoj Gori”, izjavila je direktorka marketinga i razvoja Fashion Company, Jasenka Stekić

Gosti svečanog otvarenja bili su predstavnici crnogorske javne scene među kojima su bili glumica Jelena Nenezić Rakočević, super model Emil Osmanović, modna dizajnerka Milena Đurđić, pjevačica Jelena Kažanegra Franović, bivša miss Crne Gore i TV novinarka Nikolina Lončar.

Bogatu ponudu novog multibrand store-a karakteriše savršeno uravnotežen stil, autentična elegancija, moderne tkanine i siluete, kao i glamurozni upečatljivi detalji. Očaravajuće kolekcije renomiranih brandova obuhvataju linije ekskluzivne odeće, obuće, torbi i neizostavnih modnih dodataka. Fashion&Friends store na 200 m² svojim će konceptom nesumnjivo postati prepoznatljiv stil urbane populacije koja prati trendove i osvojiti srca svih žena koje neguju sofisticirani modni izraz i modernih muškaraca profinjenog modnog ukusa.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com