GORI INTERNET: Ceca otkrila kako je izgubila nevinost - Volim Podgoricu

GORI INTERNET: Ceca otkrila kako je izgubila nevinost

Folk diva je priznala da su joj prvi dečko i noć koju je provela sa njim ostali u lijepom sjećanju.

Svetlana Ceca Ražnatović

Kao vino, s godinama sve bolje izgleda: Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: RAS/Goran Srdanov

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, iako je poznata kao neko ko svoju privatnost pokušava da sačuva koliko može, prvi put je otkrila najintimnije detalje iz svog života. Ona je priznala da joj je prvo seksualno iskustvo ostalo u lijepom sjećanju, kao i da joj se to dogodilo tek što je postala punoljetna.

U emisiji Ognjena Amidžića, on ju je u toku emisije upitao za prvo seksualno iskustvo, a ona mu je odgovorila:

– Nema tu toliko toga da se priča. Dijete mi je u publici, razumjećeš. Budi human, a drugo je kod kuće i gleda televiziju – rekla je Ceca uz široki osmijeh, a onda iskreno dodala:

– Izgubila sam nevinost sa 18 i po godina. Sa ove distance, sve mi je u lijepom sjećanju – rekla je folk diva, ne želeći da zalazi u detalje jer joj se u studiju pridružila ćerka Anastasija.

Ognjen dalje nije insistirao, ali je po običaju imao jedan zadatak za Anastasiju. Ona je od ponuđenih momaka morala da odabere jednog za kojeg smatra da je fizički idealan za Cecu. U ovoj igri pomenuta su razna imena poznatih zavodnika, od Vanje Udovičića i Vuka Kostića do Marka Jarića, a Anastasija je ipak ostala dosledna i odlučila se za misterioznog Florijana Munteanua, manekena koji je imao glavnu ulogu u Cecinom spotu za pjesmu “Anđeo drugog reda”.

Kako Anastasiji ovaj zadatak nije teško pao, otvoreno je pričala o tome koji je tip muškarca idealan za njenu majku i očigledno je svima stavila do znanja da je Ceca spremna za novu ljubav, što je i folk diva kasnije potvrdila.

– Jesam, spremna sam i priželjkujem je – rekla je ona, a kada je Ognjen aludirao na dotičnog Florijana, ona je poručila:

– Šta sa njim? Dečko je došao, odradio svoj posao profesionalno, vratio se. Šta sad, sa svakim manekenom treba da se zabavljam? Jeste mi čestitao rođendan na društvenim mrežama, neka je – objasnila je Ceca i ostala tajanstvena u vezi sa ljubavlju koju priželjkuje..

(Alo)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com