PODGORICA: Uhapšen mladić S.D. (29) - Volim Podgoricu

PODGORICA: Uhapšen mladić S.D. (29)

Službenici Uprave policije MUP-a – Odsjeka za borbu protiv droge su, preduzimajući aktivnosti na otkrivanju, sprječavanju i suzbijanju tzv. ulične prodaje opojnih droga, juče u Podgorici, postupajući na osnovu operativnih saznanja, lišili slobode S.D. (29) iz Rožaja, kod kojeg su u vozilu pronašli oko pola kilograma heroina i pakovanje marihuane, sapšteno je portalu ,,Volim Podgoricu”.

Naime, službenici Odsjeka su juče, 21.06.2017. godine, postupajući shodno operativnim saznanjima da se S.D. u dužem periodu bavi nabavkom i stavljanjem u promet heroina koji nabavlja na području Rožaja a prodaje širom Crne Gore, izvršili kontrolu ovog lica i vozila kojim je upravljao.

U naselju Zlatica u Podgorici je dakle zaustavljeno i kontrolisano pmv „VW Gof IV“, rožajskih registarskih oznaka, kojim je upravljao S.D. Pregledom vozila je u instrument tabli pronađeno i oduzeto pakovanje sa oko 500 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin. Pretresom lica pronađeno je i oduzeto i jedno pvc pakovanje sa sadržajem materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Od lica je takođe oduzeto i vozilo kojim je upravljalo.

S.D. je lišen slobode i on će i uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Heroin, marihuana i vozilo će biti upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

Policijske aktivnosti na identifikovanju drugih lica u ovom predmetu se nastavljaju, kazali su iz UP.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com